کد خبر: ۱۵۰۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 04
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه را به شما آموزش دهیم
شفا آنلاین>تغذیه>در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه را به شما آموزش دهیم

به گزارش شفا آنلاین،به تجربه‌اش می‌ارزد! طبق دستور پی‌آمده می‌توانید سُسی بسیار خوشمزه درست کنید و آن را روی سالاد سبزیجات ریخته، از طعمش لذت ببرید و از خواصش بهره‌مند شوید.
 
 در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه(Watermelon) را به شما آموزش دهیم .  
 
مقادیر دستور زیر برای تهیه سس به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.
 
مواد لازم:
 
۱ پیاله، برش‌هایی ازهندوانهٔ بی‌دانه
۱ پیاله از توت فرنگی‌های نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکهٔ سفید
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
 
طرز تهیه:
 
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه(Vinegar)، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می‌زنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. به همین سادگی!
 
فراموش نکنید که باید فورا آن را سرو کنید زیرا بیش از ۳ روز نمی‌توانید آن را در یخچال نگه دارید. قبل از مصرف هم بخوبی آن را تکان دهید.
برچسب ها: هندوانه ، شکر ، سرکه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: