به گزارش شفاآنلاین، بهروز بنیادی درباره ضرورت ارگانیک کردن محصولات کشاورزی، افزود: ارگانیک کردن محصولات کشاورزی نیاز به کار کارشناسی و اقدامات طولانی مدت دارد زیرا اقدامی زمان بر است، اما این مهم به منزله بی توجهی به بحث ارگانیک کردن این محصولات نیست.
وی ادامه داد: ارگانیک کردن محصولات کشاورزی اگرچه زمان بر است اما لازم است کلید شروع آن در سطح کشور زده شود زیرا بسیاری از محصولات ما به ارگانیک کردن نیازمند است.
وی یادآور شد: آلوده بودن محصولات کشاورزی به سموم(poisons) و آنتی بیوتیک ها منجر به افزایش مقاومت های میکروبی شده و برای سلامتی انسان خطرناک است لذا باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو کمیسیون بهداشت و
درمان مجلس تصریح کرد: بسیاری از محصولات کشاورزی (crops)آلودگی شیمیایی دارند و بر
اساس آخرین آمار حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد محصولات مختلف به جهت مصرف بی رویه
سموم و آنتی بیوتیک ها آلوده هستند.