کد خبر: ۱۴۹۱۱۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 18
در سال‌های اخیر نیز عنصر کروم در ترکیبات انگور و فرآورده‌های آن یافت شده که موجب کاهش قند خون می‌شود
شف آنلاین>تغذیه>جالب است بدانید، بیشتر قند مویز، از نوع فروکتوز است که برای جذب در بدن به انسولین نیاز ندارد. به همین دلیل، مصرف کشمش و مویز به جای قند همراه چای از قدیم بخصوص در افراد دیابتی مرسوم بوده است.

به گزارش شفا آنلاین،در سال‌های اخیر نیز عنصر کروم در ترکیبات انگور و فرآورده‌های آن یافت شده که موجب کاهش قند خون می‌شود. البته باید گفت، اگرچه انگور و فرآورده‌های آن، حاوی فلز کروم و قند فروکتوز هستند، اما به مقدار کم یا زیاد، قندهای دی‌ساکارید نیز دارند که می‌تواند برای افراد دیابتی ایجاد مشکل کند.

لذا بیماران دیابتی(Diabetes) برای مصرف مویز باید با پزشک خود مشورت و از زیاده روی در مصرف آن خودداری کنند.

فراموش نکنید، فرآورده‌های انگور بویژه مویز و کشمش، از کالری بسیار بالایی برخوردارند و مصرف زیاد آنها می‌تواند موجب افزایش وزن(Weight Gain) در افراد شود. در نتیجه، مصرف آن برای افراد چاق توصیه نمی‌شود.

برچسب ها: مویز ، دیابت ، افزایش وزن
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: