سالاد فاهیتای مرغ نوعی سالاد مکزیکی است که در آن همه چی پیدا می شود. این سالاد را درست کنید که برای یک ناهار سبک خیلی مناسب است.
- سویا سس: 2 ق س
- سرکه: 2 ق س
- شکر: یک ق چ
- آب لیمو شیرازی: یک ق س
- گوجه فرنگی (پوست کنده و پوره شده): 2 ق س
- سیر (ریز خردشده): یک ق چ
- فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده): یک عدد
- فلفل دلمه ای سبز (خرد شده): یک عدد
- پیاز کوچک (خردشده): یک عدد
- سینه مرغ (خردشده): 2 عدد
- کاهو: یک عدد
- نان تورتیا: به مقدار لازم
- سس رنچ: به مقدار لازم
- پاپریکا: یک دوم ق چ
- پودر سیر: یک دوم ق چ
- ارگانوی خشک: یک دوم ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
- فلفل قرمز (پورد شده): یک دوم ق چ
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1.
مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر، آب لیموترش، سویا سس، سرکه، شکر، گوجه
فرنگی پوست کنده و پوره شده و چاشنی ها را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار
دهید تا مرغ کاملا بپزد و سبزیجات نرم شوند.
2.
سس اضافی را از طرف خارج کرده و چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. سپس
ظرف را از روی حرارت بردارید تا مرغ و سبزیجات کمی خنک شوند.
3.
کاهو را به ابعاد کوچک برش دهید و با مرغ و سبزیجات مخلوط کنید. سس برنج
را به مواد اضافه و مخلوط کنید. سالاد را به همراه باریکه های نان تورتیا
سرو کنید.