با مواد ساده که هر روز غذاهای تکراری با آنها درست می کنید، می توانید به آشپزی تان تنوع دهید و غذایی جدید درست کنید. کباب مرغ سوخاری یکی از آن غذاهاست
شفا آنلاین>تغذیه>در این خبر طرز تهیه کباب مرغ سوخاری را به شما آموزش می دهیم.به گزارش شفا آنلاین، با مواد ساده که هر روز غذاهای تکراری با آنها درست می کنید، می توانید به
آشپزی تان تنوع دهید و غذایی جدید درست کنید. کباب مرغ سوخاری یکی از آن
غذاهاست.
مواد لازم:
سیب زمینی (ریز): یک کیلوگرم
سینه مرغ: 500 گرم
پنیر چدار: 300 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
سیر (له شده): یک حبه
مواد لازم رویه:
تخم مرغ: 3 عدد
پودر سوخاری: 2 پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سبزیجات معطر خشک: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. سیب زمینی های ریز (به اندازه گردو) را در آب بپزید و سپس پوست آنها را جدا کنید.
2.
سینه مرغ را به ابعاد کوچک (به اندازه سیب زمینی ها) برش دهید. به آنها
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و سیر له شده بیفزایید. پنیر را نیز به
ابعاد کوچک (مانند مرغ) برش دهید.
3. به ترتیب
سیب زمینی، مرغ و پنیر را در سیخ های چوبی از قبل در آب خیس خورده قرار
دهید. برای تهیه رویه تخم مرغ ها را با نمک و فلفل کمی بزنید. سبزیجات معطر
خشک و پودر سوخاری را نیز با هم مخلوط کنید.
4.
سیخ های کباب را ابتدا در تخم مرغ فرو کنید و سپس در پودر سوخاری
بغلتانید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند سپس سرو
کنید.