کد خبر: ۱۴۷۶۶۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 05
مصرف مقدار بالایی از شیرین کننده‌های کم کالری باعث تولید چربی بخصوص در افراد مبتلا به چاقی می‌شود.

شفا آنلاین>سلامت>بسیاری از افراد تصور می‌کنند شیرین کننده‌های کم کالری جایگزین مفید برای مواد قندی هستند اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که این ترکیبات برای سلامت بی‌ضرر نیستند.

به گزارش شفا آنلاین، محققان در بررسی انجام شده دریافتند مصرف مقدار بالایی از شیرین کننده‌های کم کالری باعث تولید چربی بخصوص در افراد مبتلا به چاقی(Overweight) می‌شود.

در این بررسی محققان دانشگاه جرج واشنگتن به مطالعه روی تاثیرات "سوکرالوز" روی سلول‌های بنیادی(Stem Cells) گرفته شده از بافت‌های چربی انسان و نمونه‌های چربی شکمی پرداختند.

سوکرالوز که فاقد کالری(Calorie) است، شیرین کننده مصنوعی به حساب می‌آید که ۶۵۰ برابر شیرین‌تر از مواد قندی است. این ماده به عنوان جایگزین مواد قندی در انواع محصولات استفاده می‌شود. با افزایش آگاهی‌ها در مورد تاثیرات سوء مصرف مواد قندی روی سلامت(Health)، تعداد فزآینده‌ای از افراد به مصرف محصولاتی روی آورده‌اند که شامل سوکرالوز و دیگر شیرین کننده‌های مصنوعی هستند چون تصور می‌کنند که این ترکیبات برای سلامت مفیدترند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، اما در واقع شواهد علمی بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد این شیرین‌کننده‌ها موجب از دست رفتن عملکرد سالم متابولیک در بدن می‌شوند.

برچسب ها: چاقی ، کالری ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: