کد خبر: ۱۴۷۵۷۶
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۰ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 06
اسفناج یکی از سبزیجات فوق العاده مفید برای بدن به شمار می آید. در این مطلب طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ را به شما آموزش داده ایم تا بیشتر از این سبزی پر از خاصیت استفاده کنید.


شفا آنلاین:مواد لازم:

  • فیله مرغ (ریز خرد شده): 3 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • برگ اسفناج تازه یا یخ زده (ریز خرد شده): به مقدار لازم
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن
  • آرد: 2 قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری


 
طرز تهیه:

1. روغن در در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیر و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید.

2. فیله های مرغ را ریز خرد کنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را با نمک، فلفل سیاه، آرد و نشاسته مخلوط کنید. سپس مخلوط اسفناج تفت داده شده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
 
3. سفیده تخم مرغ ها را آن قدر بزنید تا کف کنند و به همراه فیله مرغ به آرامی به مواد اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کرده و کف دست خود پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: