کد خبر: ۱۴۷۱۷۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 01
محققان علوم پزشکی در دانشگاه کارولینای شمالی آمریکا اعلام کردند نوع خطرناک تر سرطان سینه، در زنان چاق، رشد سریع تری دارد
شفا آنلاین>سلامت>محققان می گویند بر اساس تحقیقات آنها سلول های مهاجم سرطان سینه در افراد چاق،‌ رشد سریع تری دارند

به گزارش شفا آنلاین،
محققان علوم پزشکی در دانشگاه کارولینای شمالی آمریکا اعلام کردند نوع خطرناک تر سرطان سینه، در زنان چاق، رشد سریع تری دارد.
دکتر لیزا ماکوفسکی و همکارانش می گویند ما می دانیم که رشد سرطان سینه(Breast Cancer) در محیط خیلی چرب انجام می شود زیرا بافت سینه از چربی تشکیل شده است؛‌ هنگامی که فرد چاق می شود، بافت چربی او تغییر می کند.

این محققان می گویند بر اساس تحقیقات آنها سلول های مهاجم سرطان سینه در افراد چاق،‌ رشد سریع تری دارند.

سلول‌های سرطانی از سازوکارهای عادی تقسیم و رشد سلول‌ها جدا می‌افتند. علت دقیق این پدیده نامشخص است ولی احتمال دارد عوامل ژنتیکی(Genetics) یا عوامل بیرونی هم‌چون ویروس و مواد سرطانزا موثر باشد.در یک جاندار سالم، همیشه بین میزان تقسیم سلول، مرگ طبیعی سلولی و تمایز، یک تعادل وجود دارد.

سرطان شامل همه انواع تومورهای بدخیم می‌شود که در پزشکی آنها را بیشتر با نام نئوپلاسم می‌شناسند.

احتمال بروز سرطان در سنین مختلف وجود دارد ولی احتمال بروز سرطان با افزایش سن زیاد می‌شود سرطان باعث 13? مرگ‌ها است بر طبق گزارش انجمن بهداشت آمریکا 7?6 میلیون نفر بر اثر سرطان و در سال 2007 مرده‌اند سرطان تنها ویژه انسان نیست و همه جانوران و گیاهان پرسلولی نیز ممکن است به سرطان دچار شوند.

سرنوشت سلول‌ها کاملاً کنترل شده‌است و براساس نیازهای بدن می‌باشد.

در جنین میزان تکثیر سلول‌ها بیشتر از مرگ طبیعی سلولی است اما در جاندار بالغ میزان مرگ سلولی و تقسیم سلولی به تعادل می‌رسد.

سرنوشت سلول در هر زمان، به طور کاملاً دقیق، بوسیله فاکتورهای رشد، پیام‌های محیطی و برخی پروتئین‌ها و پیامبرهای سلولی، کنترل می‌شود.

جهش‌هایی که منجر به تغییر هر یک از فاکتورهای موثر در سرنوشت سلول، می‌شوند باعث بهم خوردن نظم دقیقی که در تنظیم رشد و تکثیر و تمایز سلول هاوجود دارد می‌شود و می‌تواند منجر به بروز سرطان شود.

سلول‌های سرطانی کنترل خود را بر چرخه سلولی از دست داده و به طور مداوم و بدون توجه به پیام‌های سلولی و فاکتورهای رشد، به تکثیر ادامه می‌دهند.

در سلول‌های سرطانی بیان پروتئین‌های سلولی تغییر کرده و برخی از آنها که نباید بیان شوند بیان شده و یا بیان برخی دیگر از ژن‌ها متوقف می‌شوند. واحد مرکزی خبر
برچسب ها: سرطان سینه ، چاقی ، ژنتیک
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: