کد خبر: ۱۴۶۷۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۶ - 2017March 27
پف کردگی دور چشم عمل مهمی در کاهش زیبایی صورت است و معمولا پس از بیدار شدن از خواب یبشتر بارز است، اما در بیشتر مواقع تقریبا درمانش ساده است
شفا آنلاین>سلامت>هیچ کس پف کردن چشم هایش را دوست ندارد، اما در بیشتر موارد با وجود آزاردهنده بودن نیازی به نگران شدن نیست. دلایل فراوانی می‌توانند عامل پف کردن چشم هایتان باشد. در اینجا می‌خواهیم اصلی‌ترین عواملی که باعث بروز این مشکل می‌شوند به شما معرفی کنیم.

به گزارش شفا آنلاین،پف کردگی دور چشم عمل مهمی در کاهش زیبایی صورت است و معمولا پس از بیدار شدن از خواب یبشتر بارز است، اما در بیشتر مواقع تقریبا درمانش ساده است و با چند توصیه می‌توانید از پف کردگی دور چشم خود خلاص شوید.

همایون مژدهی آذر جراح و متخصص(Expert) پوست، مو و زیبایی در خصوص پف کردگی دور چشم و استفاده از کرم برای رفع این مشکل به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران می‌گوید: هر نوع کرم چشمی می‌تواند به کاهش پف کردگی چشم و ضخیم شدن کلاژن اطراف آن کمک کند، اما اگر می‌خواهید خیلی سریع پف چشم‌ها را بخوابانید به مدت ۱۵ دقیقه روی آن خیار یا چای کیسه‌ای خنک قرار دهید، زیرا سرما به صورت کلی التهاب را کاهش می‌دهد، بنابراین فرآیند آزاد شدن هیستامین کند می‌شود و تورم مهار خواهد شد. 

وی ادامه می‌دهد: در مواردی که پف کردگی به دلایل هورمونی باشد، شاید کرم چشم نتواند به صورت کلی مشکل را حل کند، اما می‌تواند شرایط را بهتر کند و اگر آلرژی یا مشکل تیروئید داشتید باید این مشکل را با کمک یک متخصص شناسایی و حل کنید.

وی عوامل مختلفی را در ایجاد پف کردگی دور چشم موثر می‌داند که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 ۱ - ارثی و ژنتیکی.
یکی از دلایل این امر از نظر متخصصان فرآیند طبیعی افزایش سن است. مقدار مشخصی از چربی به طور طبیعی زیر چشم وجود دارد که توسط بافت هم بند نگه داشته شده است. به مرور با افزایش سن، این بافت هم بند سست‌تر شده و باعث می‌شود که چربی به سمت بیرون تمایل یابد و در نتیجه پف کردگی خفیفی زیر چشم ظاهر شود. به مرور زمان این پف بزرگتر شده، پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد و تمام این اتفاقات منجر به تشکیل کیسه‌ای قابل توجه زیر چشمان می‌شود. سرعت وقوع این فرآیند بستگی زیادی به خصلت ژنتیکی دارد و اینکه چه زمان این فرآیند شروع شده است. یعنی ویژگی ارث در این زمینه نقش ایفا می‌کند. تن‌ها عامل ارث در این زمینه مهم نیست بلکه فاکتور سبک زندگی نیز در این بین حائز اهمیت است.

 ۲ - گرمای زیاد.
هوای سردی که باعث می‌شود درجه حرارت گرم کننده خانه را بالا ببرید می‌تواند باعث خشک شدن و بالا رفتن حساسیت چشم‌ها شود. دلیلش این است که گرما می‌تواند غشاء مخاطی در چشم را خشک کند و باعث ضخیم شدن این بافت در چشم و حساس شدنش شود. نتیجه همه این‌ها پف آلود شدن چشم‌ها است.

 ۳ - شب پیش خوب نخوابیده اید‌.
می‌دانیم که خودتان هم از این مورد با خبر بودید، اما لازم است که تکرار شود: خواب بد شب می‌تواند چشم‌ها را هنگام صبح متورم کند، مخصوصا اگر استرس داشته باشید. وقتی دچار استرس باشید غده آدرنال هورمون کورتیزول ترشح می‌کند و این هورمون تعادل نمک در بدن را تغییر می‌دهد. از آنجا که تعادل نمک بدنتان بهم ریخته است امکان دارد بدنتان مایعات را در خود حبس کند و دچار تورم شود.
 
 ۴ - آلرژی فصلی.
چشمان پف کرده یکی از نشانه‌های شایع همراه آلرژی‌های فصلی است. وقتی دچار آلرژی می‌شوید بدنتان با آزاد کردن هیستامین در سیستم خود کاملا به حالت هجومی می‌رود. در برخی موارد وقتی هیستامین در پوست آزاد می‌شود باعث واکنشی تجمعی مخصوصا اطراف چشم می‌شود.
 ۵ - به آن موقع از ماه رسیدید!
ممکن است سندرم پیش از قاعدگی مقصر باشد. درست مانند دیگر قسمت‌های بدن که در طول قاعدگی ورم می‌کنند، چشمانتان نیز ممکن است آب در خود نگه دارند. درست مانند تورم شکم، پف کردگی چشم‌ها نیز پس از گذشت چند روز از بین می‌رود.

 ۶ - گریه کرده اید.
شاید زیاد با عقل جور در نیاید، اما می‌توان از نظر علمی توضیحش داد: پف کردگی چشم‌ها به خاطر گریه نتیجه کار کردن بیش از حد غدد اشک ساز است. وقتی این غدد اشک را بیرون می‌ریزند مایع خارج شده بیشتر آب دارد تا نمک. تفاوت غلظت نمک بین این اشک‌ها و بافت اطرافشان باعث بوجود آمدن پف کردگی پلک‌ها می‌شود.
 
 ۷ - مصرف الکل.
بدن نسبت به تغییرات کوچک رژیمی آسیب پذیر است. برای مثال الکل(Alcohol) می‌تواند باعث کم آب شدن بدن و خشکی چشم‌ها شود. افرادی که غذاهای پر نمک می‌خورند نیز ممکن است در ناحیه چشم‌ها دچار حبس مایعات شوند که منجر به پف کردگی می‌شود.

 ۸ - مشکل تیروئید دارید.
بیشتر مواقع پف کردگی چشم‌ها مشکل بزرگی نیست، اما گاهی ممکن است از علائم جانبی یک مشکل بزرگتر باشد. بیمارانی که دچار پرکاری تیروئید هستند ممکن است چربی اطراف چشمشان ضخیم شود و پف کردگی چشم اتفاق بیفتد. پف کردگی پلک می‌تواند به دلیل لوپوس، درماتومیوسیت و دیگر بیماری‌های مرتبط با پوست باشد.
برچسب ها: الکل ، رژیمی ، تیروئید
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: