کد خبر: ۱۴۶۳۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۶ - 2017March 22
بسیاری از زنان میانسال اغلب مبتلا به استرس و افسردگی می شوند.
شفا آنلاین>تغذیه>نتایج یک مطالعه تازه در استرالیا نشان می دهدکه پیروی از یک رژیم غذایی روزانه مملو از میوه و سبزی می تواند به مقابله با اضطراب و افسردگی در افراد به خصوص زنان میانسال کمک کند.

به گزارش شفا آنلاین، بسیاری از زنان میانسال اغلب مبتلا به استرس و افسردگی (Depression)می شوند.
بر اساس نتایج این مطالعه افرادی که 5 تا 7 وعده میوه و سبزی در طول روز مصرف می کنند می توانند احتمال ابتلا به فشارهای روانی را در خود کاهش دهند.
دکتر ملودی دینگ از دانشگاه سیدنی در استرالیا گفت: مصرف متعادل میوه و سبزیجات در روز با میزان کاهش استرس(Stress) روانی ارتباط دارد.
در این مطالعه، بیش از 60 هزار داوطلب در استرالیا با 45 سال سن شرکت داشتند و محققان مصرف میوه و سبزی، فاکتورهای سبک زندگی و وضعیت استرس روانی هر یک از آنها را در دو بازه زمانی در سال های 08-2006 و 2010 با استفاده از 'مقیاس پریشانی روان شناختی کسلر ' اندازه گیری کردند.
مقیاس پریشانی روان شناختی کسلر با یک پرسش نامه 10 آیتمی انجام می شود که برای اندازه گیری اضطراب و افسردگی متداول بطور ویژه طراحی شده است.
براساس یافته این مطالعه، زنانی که پنج تا هفت وعده در روز و زنانی که تا چهار وعده در روز میوه و سبزیجات مصرف می کردند، به ترتیب 23 درصد و 12 درصد کاهش خطر ابتلا به استرس داشتند.
همچنین زنانی که هر روز دو وعده میوه مصرف می کردند، 16 درصد کاهش خطر ابتلا به استرس داشتند در حالی که افرادی که سه تا چهار وعده در روز سبزیجات مصرف می کردند 12 درصد کاهش خطر ابتلا به استرس داشتند.
نتایج بعدی نشان داد زنانی که روزانه سه تا چهار وعده سبزیجات مصرف کردند احتمال استرس در آنها 18 درصد کاهش یافت.
برچسب ها: افسردگی ، استرس ، سبزیجات
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: