کد خبر: ۱۴۶۲۴۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۰۱ فروردين ۱۳۹۶ - 2017March 21
شمایی که نمی‌توانید و نمی‌خواهید سبزی پلوی شب عید را با ماهی سرخ شده میل کنید، یک بار آن را با این پنیر خوش طعم گیاهی امتحان کنید.

به گزارش شفا آنلاین:مواد لازم براي4 تا 6نفر

  • 3 پيمانه برنج
  • 3 پيمانه سبزي پلويي خرد شده
  • 2 حبه سير ريز خرد شده
  • 1 ق چ رنده پوست پرتقال  
  •  6-4 برش پنيرهالومي (براي هر نفر يك برش)
  •  آرد سوخاري به ميزان لازم
  • 2 ق س آبليمو
  • 1 عدد پياز متوسط رنده شده
  • روغن به ميزان لازم
  • 1 ق چ  زردچوبه
  • 1 ق چ ادويه    
  • 1 ق چ  فلفل قرمز
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • نمك به ميزان لازم

طرز تهیه:

1. برنج را بشویید و  همراه نمك خيس كنيد. سبزي پلو را خيلي ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد. سير را هم كاملا ريز خرد و با سبزي مخلوط كنيد.   در قابلمه‌اي مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه كنيد. بعد از ١٢-١٠ دقيقه كه برنج جوشيد ،آن را آبكش كنید.  حالا سبزي و رنده پوست پرتقال را به برنج آبكش شده اضافه و به آرامي مخلوط كنيد.

2.كف قابلمه روغن بریزید و ته‌ديگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزي و سير را روي آن ريخته و غذا را دم كنيد. در ظرفي پياز رنده شده و آبليمو را مخلوط كنید. برش‌هاي هالومي را هم در این مخلوط قرار دهيد و خوب با مواد آغشته كنيد تا طعم‌دار شوند.

3.  در ظرفي دیگر آرد سوخاري، زردچوبه، ادويه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و برش‌هاي هالومي طعم‌دارشده را در آن بغلتانيد و  سپس در روغن سرخ كنيد.    بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كرده و براي تزیين استفاده كنيد.   سبزي پلوی دم كشيده و آماده را در ديس كشيده با پلو زعفراني تزیين كنید و همراه هالومي‌هاي سرخ شده سرو كنيد .

از کجا بخریم؟

 پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید .
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: