به گزارش
شفا آنلاین:
مواد لازم براي4 تا 6نفر
- 3 پيمانه برنج
- 3 پيمانه سبزي پلويي خرد شده
- 2 حبه سير ريز خرد شده
- 1 ق چ رنده پوست پرتقال
- 6-4 برش پنيرهالومي (براي هر نفر يك برش)
- آرد سوخاري به ميزان لازم
- 2 ق س آبليمو
- 1 عدد پياز متوسط رنده شده
- روغن به ميزان لازم
- 1 ق چ زردچوبه
- 1 ق چ ادويه
- 1 ق چ فلفل قرمز
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- نمك به ميزان لازم
طرز تهیه:1.
برنج را بشویید و همراه نمك خيس كنيد. سبزي پلو را خيلي ريز خرد
كنيد و كنار بگذاريد. سير را هم كاملا ريز خرد و با سبزي مخلوط
كنيد. در قابلمهاي مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه
كنيد. بعد از ١٢-١٠ دقيقه كه برنج جوشيد ،آن را آبكش كنید. حالا سبزي
و رنده پوست پرتقال را به برنج آبكش شده اضافه و به آرامي مخلوط كنيد.
2.كف
قابلمه روغن بریزید و تهديگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزي و
سير را روي آن ريخته و غذا را دم كنيد. در ظرفي پياز رنده شده و آبليمو را
مخلوط كنید. برشهاي هالومي را هم در این مخلوط قرار دهيد و خوب با مواد
آغشته كنيد تا طعمدار شوند.
3. در ظرفي دیگر آرد سوخاري،
زردچوبه، ادويه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و برشهاي هالومي طعمدارشده را
در آن بغلتانيد و سپس در روغن سرخ كنيد. بعد از دم
كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كرده و براي تزیين استفاده
كنيد. سبزي پلوی دم كشيده و آماده را در ديس كشيده با پلو
زعفراني تزیين كنید و همراه هالوميهاي سرخ شده سرو كنيد .
از کجا بخریم؟ پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید .