کد خبر: ۱۴۵۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 18
متخصصان معتقدند غذاهای تازه و داغ، واقعا نسبت به غذاهای دیگر خطر کمتری دارند. آب مصرفی در سفر هم باید بسته‌بندی استاندارد داشته باشد یا حتما جوشانده شود.
شفاآنلاین>سلامت>یکی از مهم‌ترین سوال‌ها درباره بیماری اسهال مسافران (اسهال در سفر)، این است که چگونه می‌توان از ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد؟


به گزارش شفاآنلاین،مردم معمولا درباره این موضوع صحبت می‌کنند که انتخاب غذاها و نوشیدنی‌های «سالم و بی‌خطر» در سفر تا چه اندازه اهمیت دارد و از ابتلا به این بیماری جلوگیری می‌کند.
متخصصان هم معتقدند که غذاهای تازه و داغ، واقعا نسبت به غذاهای دیگر خطر کمتری دارند. آب مصرفی در سفر هم باید بسته‌بندی استاندارد داشته باشد یا حتما جوشانده شود.
از یخ‌های سر راهی هم نباید در سفر استفاده کرد. با این‌حال، در بعضی از موارد می‌بینیم که همه این نکات را رعایت می‌کنیم، اما باز هم به بیماری اسهال<diarrhea> در سفر مبتلا می‌شویم.
این اتفاق معمولا به بهداشتی نبودن صنایع غذایی <food industry>ارتباط دارد، چون آلودگی می‌تواند در مراحل مختلف آماده‌سازی مواد غذایی به درون آن‌ها سرایت کند.
بنابراین، بهداشت رستوران‌های بین راهی و بهداشت کارکنان این اماکن، خارج از کنترل مسافران است. گاهی اوقات نیز خود مسافران به کارهایی دست می‌زنند که باعث مسمومیت یا آلودگی خودشان می‌شود.
برای جلوگیری از چنین آلودگی‌هایی، رعایت این نکات ضروری است: شستن دست‌ها با آب و صابون یا ضدعفونی‌کننده قبل از غذا خوردن،‌ دست نزدن به دهان، صورت و غشاهای مخاطی بدن.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: