کد خبر: ۱۴۵۸۶۸
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 16
شفاآنلاین :میزگرد «طرح تحول سلامت، راهکارها و چالش ها»با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان ،نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی،رئیس نظام پزشکی استان،مدیران بیمه های تامین اجتماعی و سلامت برگزارشد.


به گزارش شفاآنلاین،مسوولان دستگاه های مرتبط با حوزه سلامت و نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی،دراین میزگرد حوزه سلامت را موضوع حیاتی برای کشور دانستند که دولت تدبیر و امید با طرح تحول نظام سلامت به آن توجه ویژه ای داشته است.

دکتر مهدی شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان دراین میزگر ضمن تبریک فرارسیدن میلاد با سعادت دخت نبی اکرم (ص) و سال جدید با اشاره به اینکه یکی از اولویت های مهم دولت یازدهم سلامت مردم عزیز ایران اسلامی است، بیان داشت: آغاز طرح تحول نظام سلامت از اردیبهشت 93 با تدبیر دولت یازدهم با هدف افزایش پاسخگویی نظام سلامت، کاهش پرداخت مستقیم از جیب مردم، کاهش درصد خانوارهایی که به خاطر دریافت خدمات سلامت دچار هزینه کمرشکن شده اند، بهبود پیامدهای بیماران اورژانسی و افزایش زایمان طبیعی در هفت بسته اجرایی تعریف شد و به اجرا درآمد.

وی افزود: اجرای این طرح پرداخت هزینه های درمانی از جیب مردم را از 70 درصد اکنون به 6 درصد در مناطق شهری و سه درصد در مناطق روستایی کاهش داده است.

دکتر مهدی شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به کاهش پرداخت هزینه های مردم از حدود 70 به کمتر از 10 درصد پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت، گفت: طرح تحول نظام سلامت دستاورد مهم نظام جمهوری اسلامی است که با حمایت هر سه قوه با هدف ارتقای شاخص های سلامت و نیازسنجی منطقی، از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت تدبیر و امید، اجرایی شد.

رئیس دانشگاه با اشاره به مهمترین دستاوردهای طرح تحول سلامت، گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای طرح تحول سلامت افزایش حداکثری رضایت مردم از خدمات حوزه سلامت است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان: با اجرای طرح تحول سلامت محبوبیت وزارت بهداشت در بین مردم نسبت به دستگاه های اجرایی دیگر بسیار چشمگیر بوده است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در پایان افزود: بحمد الله دولت یازدهم، دولتی است که علی رغم تمام چالش های داخلی و خارجی که داشته است به وعده های خود در حوزه سلامت بصورت نسبی عمل کرده است. در این سه سال و اندی زیرساخت های حوزه سلامت آماده شده است و در سال 96 پزشک خانواده در کشور اجرا میشود.

دکتر شادنوش بیان داشت: در راس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مردی از جنس روزهای جهاد و ایثار خدمت می کند و به حرمت خون شهدا و خدمت صادقانه خادمان سلامت این طرح با قوت و صلابت پیش میرود و آرزو دیرینه نظام مقدس جمهوری اسلامی، که همان دسترسی عادلانه مردم شریف و نجیب ایران اسلامی به خدمات سلامت است محقق می گردد.


احمد همتی عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی در این میزگرد، طرح تحول نظام سلامت را از طرح های بزرگی دانست که در کشورهای پیشرو در حال اجراست که باید به ابعاد مختلف آن توجه شود .وی اظهارداشت: باید با پیش بینی تمام جوانب و حواشی طرح تحول نظام سلامت، با بهره گیری از خرد جمعی، نیازسنجی و آینده نگری به ویژه در بخش منابع مالی، این طرح به شیوه ای اجرایی شود تا به مشکلات طرح هایی مانند مسکن طرح و هدفمندسازی یارانه ها دچار نشود.

کامران قدس رئیس سازمان نظام پزشکی استان سمنان نیز اجرای طرح تحول سلامت را منوط به استفاده از عقل جمعی و مشورت گرفتن از بخش های مختلف موثر در نظام سلامت دانست و تاکید کرد: دولت یازدهم با وجود دانستن مشکلات متعدد نظیر آماده نبودن زیرساخت، مشکلات مالی نظام سلامت و نبود اطلاعات جامع از حوزه سلامت، طرح تحول نظام سلامت را اجرا کرد ولی پیش از اجرای این طرح بهتر بود از نظر تمام بخش های دخیل در حوزه سلامت استفاده می شد و اکنون نیز برای ادامه اجرای این طرح بهتر است از نظر صاحبنظران برای بهبود شرایط حوزه سلامت بهره گیری شود.


علیرضا اعرابی مدیرکل بیمه سلامت استان سمنان نیز در این میزگرد کاهش هزینه های مردم از حوزه سلامت و ارتقای کیفیت خدمات حوزه بهداشت و درمان را از اهداف اجرای طرح تحول نظام سلامت عنوان و خاطرنشان کرد: میران رضایت مردم از کاهش هزینه های درمانی نسبت به گذشته نشانه موفقیت طرح تحول سلامت است.
سیدمجتبی اکرم مدیردرمان تامین اجتماعی استان سمنان نیز در این میزگرد با اشاره به اینکه پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت وزارت بهداشت از محبوبیت ویژه ای در بین مردم برخوردار شد، گفت: اصلاح و افزایش تعرفه های مختلف بدون درنظر گرفتن منابع جدید برای جبران این هزینه ها آغاز مشکلاتی برای طرح تحول نظام سلامت به دنبال داشت و اگر پیش بینی لازم در این زمینه نیز انجام می شد می توانست به اثرگذاری بیشتر این طرح کمک کند.

طرح تحول نظام سلامت از اردیبهشت 93 با تدبیر دولت یازدهم با هدف افزایش پاسخگویی نظام سلامت، کاهش پرداخت مستقیم از جیب مردم، کاهش درصد خانوارهایی که به خاطر دریافت خدمات سلامت دچار هزینه کمرشکن شده اند، بهبود پی آمدهای بیماران اورژانسی و افزایش زایمان طبیعی در هشت بسته اجرایی تعریف شد و به اجرا درآمد.
اجرای این طرح پرداخت هزینه های درمانی از جیب مردم را از 70 درصد به 6 درصد در مناطق شهری و سه درصد در مناطق روستایی کاهش داده است.
طرح تحول سلامت در استان سمنان با رضایت 86 درصدی مردم استان همراه بوده است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: