شفا آنلاین>سلامت>کارشناس ارشد علوم تغذیه با بیان اینکه تغذیه صحیح نقش موثری در سلامت افراد دارد، گفت: سن ابتلا به بیماری ها در کشور ما افزایش یافته که تغذیه نامناسب نیز در این امر دخیل است.
به گزارش شفا آنلاین، سارا شهبازی گفت: براساس میانگین آمارهای جهانی ۴۶ درصد ابتلا به بیماری ها با عادات غذایی نامناسب در ارتباط است که زمینه ابتلا فرد به بیماری های قلبی- عروقی، چربی کبد ، نقرس و..... را فراهم می کند.
شهبازی در ادامه گفت: در کنار مصرف کم چربی ها باید مصرف قند،شکر، نمک نیز محدود شود که استفاده محدود از آن ها در اصلاح الگوی مصرف غذایی مورد ضروری و اگر سر سفره نباشد بهتر است.شهبازی چاقی را برهم زننده ی تعادل انرژی(Energy) دانست و گفت: اکثر افراد چاق مبتلا به بیماری می شوند که باید به حجم غذای مصرفی در وعده های مختلف توجه کنند که با انجام فعالیت های بدنی و کاهش وزن درسلامتی و کاهش کلسترول ، قند و... موثر است.
وی با اشاره به اینکه شیوع بیماری در بین زنان بیشتر از مردان است، متذکر شد: شیوع ابتلا به بیماری قلبی در سراسر جهان بیشتر از سن ۵۵ سالگی بوده در حالی که شیوع آن در ایران کم تر از سن چهل سالگی است.