کد خبر: ۱۴۵۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 16
طعم آبلیمو طبیعی و خالص، در کنار طعم ترش و غلیظ آن، کمی به تلخی نیز میل می کند. البته این تلخی در برابر شدت ترشی آبلیمو خیلی به حساب نمی آید.
شفا آنلاین>تغذیه>یک محقق جهرمی می گوید برای رسیدن به جواب اسانس های طبیعی موجود در لیمو را باید بررسی کرد. طعم آبلیمو طبیعی و خالص، در کنار طعم ترش و غلیظ آن، کمی به تلخی نیز میل می کند.

به گزارش شفا آنلاین، یک کشاورز محقق جهرمی می گوید برای رسیدن به جواب اسانس های طبیعی موجود در لیمو را باید بررسی کرد. طعم آبلیمو طبیعی و خالص، در کنار طعم ترش و غلیظ آن، کمی به تلخی نیز میل می کند. البته این تلخی در برابر شدت ترشی آبلیمو خیلی به حساب نمی آید.

پوست لیمو(Lemon peel) بطور طبیعی اسانسهایی دارد که مقدار آن نیم گرم در لیتر است.  این اسانس ها که خاصیت روغنی هم دارند، موقع آبگیری وارد آبلیمو می شود. اسانس مذکور خود خواص ضد عفونی‌کننده زیادی دارد و نقش محافظ را برای ویتامین ث موجود در آن را ایفا می کند. یعنی مانع هدر رفتن ویتامین ث(Vitamin C) در آبلیمو می گردد. از انجا که آبلیمو برای مصرف چند ماه در خانه نگهداری می شود وجود این اسانس های طبیعی و خدادای، به کیفیت غذاییش کمک بزرگی می کند.

وی که خودش در عرصه تولید آبلیمو های طبیعی بدون افزودنی و نگهدارنده فعالیت دیگری دارد، آبلیمو هایش از کیفیت و طعم منحصر به فردی برخوردار است که این کیفیت را مرهون تجربیات گذشتگان و پدران خود می داند.

البته چنانچه بخواهید این طعم تلخ را از آبلیمو کم یا کاملا محو کنید به توصیه هایی توسط یکی از باغداران و تولید کنندگان لیمو و آبلیمو در جهرم بیشتر توجه کنید.

این تولید کننده می گوید لیمو های شهرستان جهرم طعم بهتری نسبت به دیگر لیمو های کشور دارند و یک منطقه خاص در جهرم نیز طعم لیمو هایش ویژه و متفاوت با دیگر مکان هاست.

وی اضافه کرد: نوع لیمو و درخت آن نیز در کیفیت و طعم لیمو بی اثر نیست. من سعی کرده ام از درختانی استفاده کنم که پوست، اندازه و طعم لیموی مطلوب و برتری را داشته باشد.


فصل برداشت لیمو و زمان آبگیری ذو عامل دیگر در ایجاد طعم آبلیمو می باشد. لیمو هایی که در فصل گرم برداشت می شوند طعم و کیفیت کمتری دارند حتی ماندگاری آنها در طول سال نیز پایین است. برعکس هر چه لیمو در ماه هایی که هوا رو به سردی است برداشت شود از کیفی و عم بهتری برخوردار است و تلخی ان کمتر می باشد.

همچنین رعایت کردن فاصله زمانی بین برداشت لیمو یا به اصطلاح چیدن لیمو تا زمان آبگیری اثر چشم گیری در طعم لیمو دارد.
برچسب ها: آبلیمو ، لیمو ، تلخی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: