هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار رفته، درج شده باشد.
شفا آنلاین>تغذیه>سازمان ملی استاندارد(Standard) اعلام کرد: هر نوع
فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و
روی آن نوع و درصد گوشت بکار رفته، درج شده باشد.
به گزارش شفا آنلاین،روز چهارشنبه با
انتشار اطلاعیه ای از عموم هموطنان خواست با توجه به انجام سفرهای نوروزی و
افزایش استفاده از غذاهای فوری نظیر سوسیس و کالباس و محصولات
لبنی به توصیه های این سازمان توجه کنند.این
سازمان با اشاره به اینکه همه محصولات دارای نشان استاندارد معتبر مورد
تایید این سازمان است، آورده است: هموطنان می توانند برای اطمینان از معتبر
بودن آن کد 10 رقمی درج شده روی محصول را به سامانه 10001517 پیامک کنند.سازمان استاندارد در اطلاعیه
خود از مردم خواست تا در هنگام خرید توجه داشته باشند که محصول خریداری شده
دارای نشان استاندارد باشد و از خرید محصولات فاقد این علامت خودداری شود.بر
اساس این اطلاعیه، فرآوردهای گوشتی مانند سوسیس و کالباس و محصولات لبنی
باید در یخچال نگهداری شود و حمل و نقل و توزیع این فرآورده ها تا زمان
فروش باید با همین شرایط باشد و از قراردادن آن در بیرون از یخچال خودداری
شود.