کد خبر: ۱۴۵۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 15
این مواد بعد از دورریختن، در مدت کمتر از دو سال تجزیه می‌شوند.علاوه بر این، نقره باعث خاصیت الاستیکی بیشتر و قوی‌تر می‌شود.

شفا آنلاین>سلامت>دانشمندان(Scientists) می‌گویند استفاده از بسته بندی‌های زیست سازگار از عصاره میخک و نانو ذرات نقره ماندگاری موادغذایی را بیشتر می‌کند و تجزیه آنها در محیط زیست راحت تر است.

به گزارش شفا آنلاین، استفاده از پلاستیک‌های نفتی برای بسته‌بندی مواد غذایی(Foodstuffs) از سال‌ها پیش رایج بوده است، اما بازیافت این پلاستیک‌ها بسیار دشوار است.

محققان دانشگاه لیتوانی، روش جدید بسته‌بندی مواد غذایی را ارائه داده‌اند که نه تنها زیست تخریب‌پذیر است، بلکه به تازگی مواد غذایی هم کمک می‌کند و ماندگاری موادغذایی در این بسته‌بندی‌ها بیشتر از پلاستیک معمولی است.

آنها از پلاستیک ترکیبی سلولز با نانوذرات عصاره میخک و نانوذرات یونی نقره در بسته‌بندی مواد غذایی استفاده کرده‌اند. این مواد از کامپوزیت سلولز گیاهی، شامل عصاره میخک همراه با نانوذرات نقره یونی هستند که ویژگی ضداکسیدکنندگی از طریق اتصال رادیکال‌های آزاد و اثر ضدمیکروبی با کشتن میکروارگانیسم‌ها را فراهم می‌کنند.

محققان اظهار کردند:این مواد بعد از دورریختن، در مدت کمتر از دو سال تجزیه می‌شوند.علاوه بر این، نقره باعث خاصیت الاستیکی بیشتر و قوی‌تر می‌شود.

لازم به ذکر است در حالی که این دانشگاه در حال استفاده از عصاره میخک و نانوذرات نقره برای تازه نگهداشتن مواد غذایی است، سایر موسسات هم در حال توسعه بسته‌بندی مواد غذایی تجزیه‌پذیر با استفاده از عصاره دانه گریپ‌فروت، اسانس پونه کوهی و پروتئین شیر هستند.

برچسب ها: نانو ، پلاستیک ، میخک
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: