در انتخاب روغنها دقت کنید
باید بدانید که همه روغنها و چربیها مضر نیستند. اگر میخواهید از روغنهای سالم برای آشپزی استفاده کنید باید به سمت چربیهای اشباع نشده مانند روغن زیتون <olive oil>بروید. بهتر است تا جایی که میتوانید دور چربیهای اشباع شده مانند کره را خط بکشید. توجه داشته باشید که حتی از روغنهای سالم هم با احتیاط استفاده کنید. منظورمان این است که در مصرف آنها زیادهروی نکنید. به خاطر اینکه روغنها در حالت کلی پرکالری هستند و مصرف بیش از اندازه آنها باعث چاقی خواهد شد.
مواد غذایی طبیعی را در اولویت قرار دهید
به جای خرید محصولات غذایی فراوری شده و صنعتی از مواد غذایی طبیعی استفاده کنید. دانههای کامل مانند برنج قهوهای و بلغور <Grains>سالمتر بوده و حاوی فیبر، ویتامین B، منیزیم، زینک و مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند که سلامتی شما را تضمین میکنند.
گوشت قرمز همه کاره آشپزخانه نیست
گوشت قرمز منبع فوقالعاده پروتئین محسوب میشود اما در عین حال منبع چربیهای اشباع شده نیز میباشد. بعضیها تصور میکنند که طعم غذا به گوشت است و اصلا نمیشود بدون آن آشپزی کرد. منظورمان این نیست که گوشت قرمز را از برنامه غذاییتان حذف کنید اما سعی کنید میزان مصرف آن را کاهش دهید. گوشت باید بدون چربی و پوست باشد. سعی کنید بیشتر از ماهی و گوشت مرغ آن هم بدون پوست در تهیه غذاهایتان استفاده کنید.
از لبنیات کم چرب استفاده کنید
محصولات لبنی مختلف مانند شیر، خامه و ماست منبع فوقالعاده کلسیم هستند. بهترین راه این است که از محصولات لبنی کم چرب و یا حتی بدون چربی استفاده کنید تا میزان دریافت چربیهای اشباع شده کاهش پیدا کند.
به میزان غذایی که میکشید، دقت کنید
همه افرادی که دغدغه خوش اندامی دارند همیشه به دنبال روش معجزه آسایی میگردند که در یک چشم به هم زدن آنها را به اندام ایدهآل خود برساند. یکی از روشهای لاغری کاهش تدریجی میزان کالریهای دریافتی است. برای این کار بهترین روش این است که موقع سرو غذا میزان غذایی که برای خود و یا دیگران میکشید را کاهش دهید. آن هم نه به یک باره بلکه به صورت تدریجی.