کد خبر: ۱۴۵۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۳:۵۹ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 14
تحلیل و بررسی داده‌های به دست آمده از پروژه تحقیقاتی روده در آمریکا نشان داد افراد مبتلا به میگرن دارای مقادیر بسیار قابل توجهی میکروب‎های کاهش دهنده نیترات در مقایسه با افراد فاقد بیماری میگرن هستند.
       

شفا آنلاین:طبق نتایج یک تحقیق جدید، افراد مبتلا به میگرن دارای میزان بالای برخی میکروب‌های خاص در دهان <Specific microbes in the mouth>و سیستم گوارشی‌شان هستند.


به گزارش شفا آنلاین:تحلیل و بررسی داده‌های به دست آمده از پروژه تحقیقاتی روده در آمریکا نشان داد افراد مبتلا به میگرن دارای مقادیر بسیار قابل توجهی میکروب‎های کاهش دهنده نیترات در مقایسه با افراد فاقد بیماری میگرن هستند. به گفته محققان، این پروژه تحقیقاتی شامل بالغ بر ۱۷۰ نمونه دهانی و حدود ۲۰۰۰ نمونه مدفوع بود.


آنتونیو گونزالز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این باره می گوید: «این یافته ها تایید می کنند که برخی مواد خوراکی مشخص نظیر شکلات و به خصوص مواد خوراکی حاوی نیترات موجب بروز میگرن می شوند.» به گفته وی، «ما فکر می کنیم که احتمالا بین میکروب های بدن و آنچه که می خوریم ارتباط وجود دارد.» نیترات در برخی مواد خوراکی نظیر گوشت های فرآوری شده و سبزیجات دارای برگ سبز یافت می شود.سپید

برچسب ها: میگرن ، میکروب دهان ، روده
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: