کد خبر: ۱۴۵۳۲۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 12
اغلب افراد در روزهای عید در حال صحبت کردن و تماشای تلویزیون مشغول خوردن تخمه هستند و فراموش می‌کنند چه میزان تخمه میل کرده‌اند، در حالی‌که مصرف بیش از حد تخمه باعث ترشح مکرر اسید معده شده و فرد را دچار ورم معده می‌کند.

شفا آنلاین>تغذیه>یک کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد: خوردن بیش از حد آجیل شور باعث افزایش فشار خون می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: شهروندان در ایام عید نوروز از خوردن بیش از حد شیرینی(Pastry) و همچنین آجیل خودداری کنند.

وی با بیان اینکه مصرف بی رویه تخمه باعث ترشح مکرر اسید معده می‌شود، افزود: خوردن بیش از حد آجیل شور باعث افزایش فشار خون(blood pressure) می شود.

عبدالعزیزی ادامه داد: با فرارسیدن ایام نوروز، پرخوری و دریافت غذاهای پر انرژی در افراد به ویژه در جوانان و کودکان افزایش می‌یابد.

این کارشناس با بیان اینکه مصرف 15 تا 20 عدد تخمه در روز کافی است، اظهار کرد: اغلب افراد در روزهای عید در حال صحبت کردن و تماشای تلویزیون مشغول خوردن تخمه هستند و فراموش می‌کنند چه میزان تخمه میل کرده‌اند، در حالی‌که مصرف بیش از حد تخمه باعث ترشح مکرر اسید معده شده و فرد را دچار ورم معده(Gastritis) می‌کند.

عبدالعزیزی تاکید کرد: در برخی از انواع آجیل‌ها نمک و مواد لایه رویی قابل دیدن است که توصیه می‌کنیم از سطح مواد برداشته ‌شود چرا که استفاده بیش از حد نمک افزایش فشار خون و عوارض دیگری ایجاد می‌کند.

وی در پایان به شهروندان توصیه کرد: افراد سعی کنند در مهمانی‌ها از 1 یا 2 واحد میوه استفاده کرده و غذاهای پر چرب را از برنامه غذایی خود حذف کنند.

برچسب ها: آجیل ، فشار خون ، ورم معده
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: