این غذای رنگارنگ و خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن در سال نو لذت ببريد، به اميد اينكه رشته زندگي هميشه در دستتان باشد.
به گزارش
شفا آنلاین:این غذای رنگارنگ و خوش طعم را درست کنید و
از خوردن آن در سال نو لذت ببريد، به اميد اينكه رشته زندگي هميشه در
دستتان باشد.
مواد لازم براي 6نفر
- 3 پيمانه برنج
- 2 پيمانه رشته پلويي
- 1عدد سيبزميني درشت
- 1 پيمانه سويا دانه ريز
- 2 /1 1پيمانه كشمش پلويي
- 1 پيمانه گردو خرد شده
- 5 ق س پياز داغ
- 2 /1 ق چ زردچوبه
- 2 /1 ق چ ادويه
- 2 /1 ق چ دارچين
- زعفران دم کرده
- به ميزان لازم
- کمی روغن و نمک لازم
طرز تهیه:1. برنج را از قبل بشویید و با مقداری نمك بخيسانيد. رشتههاي پلويي را به اندازه يك بند انگشت خرد كنيد .
٢.
در قابلمهاي مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بريزيد. وقتي دانه
برنج آماده و نرم شد رشتهها را اضافه كرده و به آرامي هم بزنيد. بعد از
يكي دو جوش برنج را آبكشي كنيد.
٣. كف قابلمه روغن ريخته و
ته ديگ دلخواه را قرار دهید. برنج و رشته را هم در قابلمه بریزید. كمي آب و
روغن روی آن بریزید و دم كنيد.
٤. كشمشها را شسته و با كمي روغن تفت دهيد. مغز گردوها را هم با مقدارخيلي كم روغن تفت دهید و كنار بگذاريد.
٥.
سويا را خيس كرده و آب آن را كامل بگيريد. بعد با ٢ قاشق پياز داغ تفت
دهيد. زردچوبه، ادويه، دارچين وكمي زعفران را همراه ميزان لازم نمك اضافه
كنيد.
٦. سيبزميني را شسته پوست بگيريد و به صورت نگيني ريز
خرد كنید يا با قالب به صورت شكوفههاي كوچك قالب بزنيد. بعد از شستن و خشك
كردن، در روغن سرخ كنید. سپس آنها را در صافي بريزيد تا روغن اضافيشان
خارج شود .
٧. بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران
مخلوط كنيد. نهايتا رشته پلو را در ديس كشيده با پلو زعفراني، سويای تفت
داده شده، كشمش، مغز گردو و شكوفههاي سيبزميني تزیين كنيد.