کد خبر: ۱۴۳۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - 2017February 25
برنج را قبل از طبخ در آب سبوس گندم بخیسانند و بعد از آن به‌خوبی شسته و طبخ شود

شفا آنلاین>تغذیه>دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: بهتر است برنج را قبل از طبخ در آب سبوس گندم بخیسانند و بعد از آن به‌خوبی شسته و طبخ شود همچنین خیساندن برنج در سبوس نه‌تنها باعث کاهش لزوجت آن است بلکه باعث می‌شود ویتامین‌ها و مواد مغذی مفید سبوس نیز وارد برنج شوند.

به گزارش شفا آنلاین، محمدعلی زارعیان درباره برنج و شیوه پخت آن از دیدگاه طب سنتی اظهار کرد: یکی از ویژگیهای برنج، لزوجت (چسبندگی) آن است که از این نظر نیازمند اصلاح است تا به کبد آسیب کمتری برساند و هضم آن تسهیل شود.

 این دستیار تخصصی طب سنتی ایران متذکر شد: روش‌های پیشنهادی در منابع طب سنتی برای اصلاح لزوجت برنج که مواد مغذی برنج را نیز تا حد زیادی حفظ می‌کند, وجود دارد.

وی افزود: البته پیشنهاد می‌شود که افراد برنج را آبکش کنند تا لزوجت برنج کم شود اما ایرادی که به این کار وارد می‌شود این است که برنج طی این فرآیند بسیاری از ویتامین‌ها و مواد مغذی خود را از دست خواهد داد.

زارعیان ادامه داد: بهتر است برنج را قبل از طبخ در آب سبوس گندم بخیسانند و بعد از آن به‌خوبی شسته و طبخ شود همچنین خیساندن برنج در سبوس نه‌تنها باعث کاهش لزوجت آن است بلکه باعث می‌شود ویتامین‌ها و مواد مغذی مفید سبوس نیز وارد برنج شوند.

وی یادآور شد: البته نکته دیگری که باید ذکر شود این است که همه انواع برنج در میزان لزوجت یکسان نیستند و بعضی از انواع برنج کم‌لزوجت هستند و بدون این فرایند نیز قابل طبخ هستند.

برچسب ها: برنج ، سبوس ، طب سنتی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: