سالادها همیشه جزو جدا نشدنی در کنار غذاهای ما بوده اند. اما بنا به تغییر فصل و آب و هوا، نوع سالادها تغییر می کند. در این مطلب طرز تهیه چند نوع سالاد زمستانی را برای شما آموزش داده ایم.
سالاد خیارشوربه گزارش شفا آنلاین:مواد لازم:- گوجه فرنگی درشت (پوست کنده و نگینی خرد شده): 2 عدد
- خیار شور (نگینی خرد شده): 4 عدد
- پیازچه (خرد شده): یک مشت
- روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوجه
فرنگی ها را پوست کنده و نگینی خرد کنید. خیارشور و قسمت سبز پیازچه ها را
نیز خرد کنید. سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسبی با روغن زیتون مخلوط کرده
و نمک و فلفل بزنید و بلافاصله سرو کنید.
سالاد تربچه و سیب زمینی
ستایش پاکدل
مواد لازم:- برگ کاهو: 6 الی 8 عدد
- جوانه تربچه: یک مشت
- سیب زمینی پخته (خرد شده): 3 عدد
- تربچه (خرد شده): 6 عدد
- ترب سفید (حلقه حلقه شده): یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
مواد لازم سس:- ماست ساده: 4 قاشق سوپ خوری
- خامه ترش: یک قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- آب لیمو ترش: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را در آب بپزید. سپس پوست آنها را جدا کرده و درشت خرد کنید.
2. تب سفید را به خوبی شسته و سپس نازک حلقه حلقه کنید و روی آنها مقداری نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود.
3. برگ های کاهو را کف ظرف سرو چیده و سیب زمینی، تربچه و ترب سفید و جوانه ها را روی آنها قرار دهید.
4. سس را روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو کنید.
5. برای تهیه سس تمامی مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند.
سالاد کدو حلوایی
ستایش پاکدل
مواد لازم:- کدو حلوایی: 250 گرم
- روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- پاپریکا: یک دوم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- گلابی درشت (پوست کنده و خرد شده): یک عدد
- آل لیمو سنگی: به مقدار لازم
- برگ اسفناج (تازه): 50 گرم
- پنیر کمبر (نازک برش داده شده): 90 گرم
- گردو (درشت خرد شده): 20 گرم
مواد لازم سس:- روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
- سس خردل: سه چهارم قاشق چای خوری
- عسل: سه چهارم قاشق چای خوری
- سرکه بالزامیک: یک دوم قاشق چای خوری
- آب لیمو سنگی: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1.
کدو حلوایی را به ابعاد کوچک (حدود 2 سانتیمتر) برش دهید. به آن روغن
زیتون، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بزنید و حدود 20 الی 25 دقیقه در فر از
قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا
نرم شود.
2. برگ اسفناج را کف ظرف سرو قرار دهید. برش های گلابی،
چند قطره آب لیمو ترش، کدو حلوایی کباب شده و برش های پنیر را اضافه کنید.
سس را روی سالاد بریزید و گردوی درشت خرد شده بپاشید.
3. برای تهیه سس، تمامی موارد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
سالاد لبو
غزاله خالدی
مواد لازم:- چغندر: 350 گرم
- روغن زیتون: یک دوم قاشق چای خوری
- پنیر فتا: 50 گرم
مواد لازم سس:- روغن زیتون: سه چهارم قاشق سوپ خوری
- آل لیمو سنگی: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک سوم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1.
چغندرها را بشویید و به آنها مقداری روغن زیتون زده و حدود یک ساعت و 30
دقیقه الی 21 ساعت در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت)
قرار دهید تا نرم شوند.
2.
پس از خشک شدن پوست آنها را جدا کنید و به عباد کوچک برش دهید.ب رگ جعفری
ریز خرد شده و سس را به آنها اضافه و مخلوط کنید. در آخر پنیر فتای خرد شده
را روی سالاد بپاشید و سرو کنید. برای تهیه سس، تمامی مواد را به خوبی با
هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.