کد خبر: ۱۴۳۱۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - 2017February 22
مطالعات انجمن قلب آمریکا نشان می دهد که چند عادت به ظاهر بی ضرر، احتمال بیماری های قلبی را افزایش می دهند.
شفا آنلاین>سلامت>محققان کالج کینگ لندن برای تشخیص زودهنگام بیماری‌های قلبی از آپولیپوپروتئین‌ها استفاده می‌کنند. آپولیپوپروتئین‌ها نوعی پروتئین هستند که سلول‌های چرب را به هم پیوند می‌دهند تا نوع دیگری از پروتئین چرب ایجاد کنند.

به گزارش شفا آنلاین، محققان برای اندازه‌گیری آپولیپوپروتئین A1 در مطالعات خود از فناوری موسوم به طیف‌سنجی جرمی استفاده کردند. آپولیپوپروتئین A1 مولفه اصلی کلسترول خوب یا HDL است و آپولیپوپروتئین B مولفه اصلی کلسترول بد یا LDL است.
با وجود این محققان در یک دوره مطالعاتی 10 ساله دریافتند گروه دیگری از آپولیپوپروتئین‌ها موسوم به E، C2 و C3 نیز می‌توانند شاخصی برای کلسترول خوب یا بد باشند. در واقع محققان دریافتند این آپولیپوپروتئین‌ها با لیپوپروتئین‌های کم چگال یا VLDL و گلیسریدها پیوند دارند و ارتباط آپولیپوپروتئین‌های E، C2 و C3 با بیماری‌های قلبی بسیار بیشتر از ارتباط آپولیپوپروتئین‌A1 و B است.
بر اساس نتایج این تحقیقات، آپولیپوپروتئین C3 مهم‌ترین هدف درمانی برای کاهش VLDL و در نتیجه کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی محسوب می شود.
به گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری های قلبی عروقی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می شوند. فشار خون، قند خون و کلسترول بالا، استعمال دخانیات، چاقی و مصرف ناکافی میوه و سبزیجات، از مهمترین عوامل خطر این عارضه محسوب می شوند.
مطالعات انجمن قلب آمریکا نشان می دهد که چند عادت به ظاهر بی ضرر، احتمال بیماری های قلبی را افزایش می دهند.

1-نشستن طولانی مدت: نشست بیشتر از پنج ساعت در روز، یکی از مهمترین عوامل ابتلا به بیماری های قلبی است. نشستن طولانی مدت پشت کامپیوتر یا فرمان اتومبیل، به معنای زندگی بی تحرک است که زمینه را برای بیماری های قلبی فراهم می کند.
می توان با پنج دقیقه پیاده روی پس از 45 دقیقه نشستن، اثر مخرب نشستن را خنثی کرد. این پیاده روی کوتاه به رگ ها کمک می کند که حالت انعطاف پذیری خود را حفظ کنند و گردش خون در بدن بهبود یابد.

2-عدم توانایی در کنترل خشم: خشم همراه با اضطراب، یکی از دلایل ابتلا به بیماری های قلبی است. افرادی که به سرعت عصبانی می شوند، سه برابر بیشتر در معرض بیماری های قلبی قرار دارند. خشم همراه با استرس سبب افزایش فشار خون، اختلال در ضربان قلب و تصلب شرایین می شود. بهتر است هنگام عصبانیت چند نفس عمیق بکشید؛ این کار اولین و مهمترین قدم در کنترل خشم است.

3- نگرش بدبینانه: بدبینی و منفی نگری علاوه بر افزایش احتمال بیماری های قلبی، احتمال دیابت، فشار خون و کلسترول بالا و افسردگی را افزایش می دهد.

4-کم خوابی:ضرر کم خوابی برای بدن به اندازه استرس است. کم خوابی سبب اختلال در هورمون های کورتیزول و آدرنالین می شود و احتمال بیماری های قلبی را افزایش می دهد. هشت ساعت خواب برای بزرگسالان توصیه شده است.

5-عدم توجه به بهداشت دهان و دندان:نفوذ باکتری های حاصل از بیماری های لثه به عروق کرونر قلب، یکی از مهمترین دلایل ابتلا به بیماری های قلبی است. متخصان توصیه می کنند که علاوه بر مراجعه دوره ای به پزشک و استفاده از مسواک و دهانشویه، استفاده از نخ دندان نیز جدی گرفته شود.

6- بی توجهی به چکاپ دوره ای:خیلی از بیماری های قلبی را در صورت مراجعه به موقع به پزشک، می توان به راحتی درمان کرد. مراجعه منظم به پزشک یکی از مهمترین روش های پیشگیری از بیماری های قلبی است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: