سیب زمینی : ۶۰۰ گرم
روغن زیتون : ۱/۴ پیمانه
رزماری : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
آرد سوخاری : یک و یک چهارم پیمانه
آرد : ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد بزرگ
فیله ماهی : ۷۰۰ گرم
از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
سیب زمینی ها
را به همراه روغن و برگ های رزماری، کمی نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و در
سینی فر پهن کنید. آن ها را برای ۲۰ دقیقه در طبقه ی بالای فر بپزید.
در
این میان، آرد سوخاری را در سینی دیگری ریخته و برای ۵ دقیقه در طبقه ی
پایین فر برشته کنید. آن را در ظرفی پهن بریزید. آرد را هم در ظرفی دیگر
بریزید و به آن نمک و فلفل سیاه بزنید. تخم مرغ ها را در ظرف دیگری ریخته و
بزنید.
به تکه های ماهی کمی نمک بزنید، آن ها را در آرد، سپس در
تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بزنید. آن ها را در سینی فر که در آن
کاغذی روغنی پهن کردید، قرار دهید.
سیب زمینی ها را بچرخانید و بعد به
طبقه ی پایین فر منتقل کنید و سینی ماهی ها را در طبقه ی بالایی قرار دهید.
آن ها را برای حدود ۱۶ تا ۱۸ دقیقه ی دیگر تا ماهی ها نرم و مغز پخت و سیب
زمینی ها ترد و طلایی شوند، بپزید.
فیش اند چیپس را به همراه برش های لیمو، خیار و سس کچاپ سرو کنید.
نکات
1 - سیب زمینی ها را با پوست کن به شکل ورق های نازک برش دهید. آن ها را
برای ۵ دقیقه در آب گرم خیس کرده، بعد آبکشی کرده و خشک کنید.
2 - از ماهی هایی با گوشت سفت مانند ماهی کاد استفاده کنید. آن ها را به شکل نوار هایی با پهنای دو و نیم سانتی متر خرد کنید.
3 - می توانید از پودر سوخاری پانکو هم استفاده کنید.