کد خبر: ۱۴۲۰۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 13
از شایع‌ترین علل مرگ و میر و ناتوانی در کشورهای مختلف، بیماریهای قلبی هستند که ایران نیز از این مسئله مستثنا نیست.

شفا آنلاین>سلامت>عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: زمان غذا خوردن افراد در کاهش بروز بیماریهای قلبی به اندازه سایر عوامل خطر موثر هستند و افرادی که از یک الگوی منظم برای غذا خوردن پیروی می‌کنند کمتر از سایرین در معرض بیماری‌های قلبی، دیابت و سکته‌های مغزی هستند.

به گزارش شفا آنلاین، محمدعلی زارعیان درباره سلامت قلب اظهار داشت: از شایع‌ترین علل مرگ و میر و ناتوانی در کشورهای مختلف، بیماریهای قلبی هستند که ایران نیز از این مسئله مستثنا نیست.

وی افزود: مطالعات اخیر نشان داده‌ که زمان غذا خوردن افراد و چگونگی غذا خوردنشان در کاهش بروز بیماریهای قلبی به اندازه سایر عوامل خطر موثر هستند و افرادی که از یک الگوی منظم برای غذا خوردن پیروی می‌کنند کمتر از سایرین در معرض بیماریهای قلبی، دیابت و سکته‌های مغزی هستند.

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران تصریح کرد: نکته دیگر اینکه مهمترین وعده تامین‌کننده سلامتی صبحانه است که نخوردن آن باعث افزایش احتمال چاقی و بروز بیماریهای قلبی و دیابت و بیماریهای مزمن دیگر می‌شود.

زارعیان خاطرنشان کرد: شاید این سؤال پیش بیاید که «مگر نباید بر اساس اشتها غذا بخوریم؟» که در پاسخ به این سؤال باید گفت که بدن انسان با توجه به عادتهای مختلف یک زمان‌بندی مشخص برای ترشح هورمونها و شیره‌های گوارشی دارد که اصطلاحاً ساعت درونی نامیده می‌شود؛ منظم بودن در دریافت وعده‌های غذایی و سایر امور، این ساعت درونی را تنظیم می‌کند تا افراد معمولا در ساعات مشخصی احساس گرسنگی داشته باشند.

وی متذکر شد: برای تغییر عادتهای غلط باید به تدریج عمل کرد تا این ساعت درونی بدن را با شرایط جدید وفق داده شود؛ پس اگر افراد منظم باشند, وعده‌های مختلف را نیز همراه با اشتها خواهند خورد.

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران یادآور شد: سؤال دومی که ممکن است به ذهن خطور کند این است که «بعضی افراد اشتهای به صبحانه ندارند حتی برخی از افراد، نه تنها اشتها به صبحانه خوردن ندارند بلکه با خوردن صبحانه بدحال می‌شوند, آنها باید چه کنند؟ به اجبار صبحانه بخورند؟» که در پاسخ به این سوال باید گفت که عدم اشتهای صبحگاهی معمولا ناشی از سوءهضم و ضعف هضم است که به تعبیر حکما ام‌الامراض است؛ برای رفع این عارضه اولاً باید تمام آداب مربوط به غذا خوردن را مراعات کرد ثانیا زمان خوردن شام را به غروب نزدیک کنند، ثالثاً حجم شام و نوع غذای آن را به نحوی انتخاب کنید که بار اضافی به دستگاه گوارش تحمیل نشود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: