شفا آنلاین>سلامت>متخصصان سلامت معتقدند که ورزش کردن به تنهایی و بدون رژیم غذایی سالم برای کاهش یا کنترل وزنِ ایدهآل، کافی نیست.
به گزارش شفا آنلاین، "لارا دوگاس" استادیار علوم بهداشت عمومی در دانشگاه لویولا شیکاگو گفت: در بررسی عوامل بروز چاقی آنچه که واقعا لازم است بررسی شود، نوع مواد خوراکی مصرفی افراد است. به طور مثال بررسیهای پیشین خطر چاقی را با مصرف خوراکیهای پرکالری و نوشیدنیهای حاوی مواد قندی مرتبط دانسته است.
در عین حال در مطالعه جدید متخصصان آمریکایی مدعی شدند مقدار ساعتی که افراد در هفته صرف ورزش کردن میکنند در کیفیت کنترل وزن افراد نقشی ندارد.
در حقیقت تعدادی از افراد که بیش از دیگران ورزش میکردند در مدت دو سال انجام مطالعه وزن بیشتری پیدا کردهاند در حالی که گروهی که کمتر از دیگران ورزش میکردند در مدت زمان انجام مطالعه وزن خود را از دست دادهاند.
به گفته دوگاس، یافتهها حاکی از آن است که فعالیت جسمی به تنهایی برای پیشگیری از افزایش وزن کافی نیست.
هرچند مشخص نیست که چرا ورزش کردن به تنهایی به کاهش وزن کمک نمیکند و بلکه گاهی منجر به افزایش وزن هم میشود اما یکی از دلایل این تاثیرگذاری میتواند افزایش اشتها به دنبال ورزش کردن باشد.
به گزارش لایوساینس، با وجود نتایج به دست آمده در این مطالعه محققان همچنان به افراد توصیه میکنند که فعالیت جسمی کافی داشته باشند و در کنار آن سایر فاکتورها و الگوهای سلامتی از جمله تغذیه را نیز در سبک زندگی خود بگنجانند.
این متخصصان تاکید کردند: نتایج این مطالعه به معنای ترک ورزش و بیهوده دانستن آن نیست و بدون شک ورزش و تحرک بدنی، مزایای بسیاری برای سلامت جسم و روان دارد.