از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود.
شفا آنلاین: از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی
ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه
ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می شوید.
- انار: 1 کیلوگرم
- چغندر (پخته و رنده شده): 500 گرم
- سرکه انگور: 1 پیمانه
- آب انار: 1 لیتر
- پودر گلپر: 1 ق س
- پودر گشنیز: 1 ق س
- سیاه دانه: 2 ق س
- فلفل قرمز: 1 ق س
- نمک: به میزان لازم
روش پخت:
1-
یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، بعد
حدود 6 ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.
2-
داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا
سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از
قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار
را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. بعد از روی حرارت برداشته و
بگذارید تا سرد شود.
3- پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.
• این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.