وی افزود: در تربیت نیروهای با سطح علمی بالا باید علاوه بر جراح و متخصص بیهوشی به تربیت پرستاران کارشناس بیهوشی نیز توجه زیادی داشت.
مدیر گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: هر چه امکانات و تجهیزات مدرن باشد ریسک جراحی و عوارض بیهوشی حین جراحی، ریکاوری و ای سی یو به حداقل می رسد و اینگونه است که جراحان و متخصصان بیهوشی ریسک انجام هر گونه عمل های جراحی (حتی سخت) را می پذیرند و بیمار نیز با استرس کم تری برای جراحی آماده می شود.
منتظری با بیان اینکه مردم باید نسبت به عمل های جراحی مختلف و عوارض بیهوشی آن آگاهی داشته باشند،تصریح کرد: متاسفانه تاکنون در هیچ برنامه رسانه ملی از یک متخصص بیهوشی برای پاسخ به سوالات احتمالی مردم نسبت به عوارض بیهوشی دعوت بعمل نیامده است اما این مساله یک ضرورت است و مردم باید این مساله را از صدا و سیما وسایررسانه ها طلب کنند.
رئیس انجمن بیهوشی اصفهان آشنایی بیمار با متخصص بیهوشی و آگاهی یافتن نسبت به عوارض بیهوشی را یکی از عوامل موفقیت انجام جراحی دانست و یادآور شد: زمانیکه بیمار این اطلاعات را کسب کند با آمادگی و بدون استرس وارد اتاق عمل می شود. اما متاسفانه گاهی شاهد این هستیم به دلیل اینکه قبل از ،متخصص بیهوشی بیمار را معاینه نکرده در زمان شروع عمل به دلیل اینکه بیمار دارای شرایط مطلوب بیهوشی نیست جراحی کنسل می شود که این مساله استرس های زیادی را به بیمار تحمیل می کند.
وی خاطرنشان کرد: تعامل جراح با متخصص بیهوشی و آشنایی بیمار با وی علاوه بر کاهش عوارض جراحی موجب کاهش هزینه های ناشی از پس از اعمال جراحی می شود.