کد خبر: ۱۴۰۸۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 03
میزوفونیا یا صدابیزاری، عارضه‌ای است که در آن شخص با شنیدن برخی صداها دچار احساسات منفی شدید مانند تنفر، انزجار و عصبانیت می‌شود.

شفا آنلاین:محققان دانشگاه نیوکاسل دریافتند افرادی که قادر به تحمل صداهایی مانند جویدن آدامس یا بیرون آوردن نوک خودکار (کلیک) نیستند، دچار نوعی ناهنجاری مغزی موسوم به میزوفونیا (صدابیزاری) هستند.

به گزارش شفا آنلاین، میزوفونیا یا صدابیزاری، عارضه‌ای است که در آن شخص با شنیدن برخی صداها دچار احساسات منفی شدید مانند تنفر، انزجار و عصبانیت می‌شود.
محققان نیوکاسل دریافتند بخش جلویی مغز افراد مبتلا به میزوفونیا با سایرین تفاوت دارد و نتیجه گرفتند که میزوفونیا بر خلاف تصورات پیشین، یک عارضه مغزی است. در واقع مکانیزم کنترل احساسات این اشخاص با سایرین تفاوت دارد و این امر موجب می‌شود هنگام شنیدن محرک‌های صوتی، مغز آن‌ها واکنش‌های شدیدی نشان دهد.
در این تحقیقات مشخص شد وقتی شخص مبتلا به این عارضه محرک‌های صوتی را می‌شنود، فعالیت مغزی او دچار تغییر می‌شود. علاوه بر این محققان دریافتند مبتلایان به میزوفونیا هنگام شنیدن محرک‌های صوتی دچار تپش قلب شده و بیشتر عرق می‌کنند.
نتیجه این تحقیقات مدرک محکمی برای اثبات این واقعیت است که میزوفونیا یک اختلال عصبی نبوده بلکه یک عارضه مغزی است و به جای استفاده از روش‌های درمانی بیماری های عصبی باید به سراغ روش‌های درمان عوارض مغزی رفت. این امر می‌تواند نویدبخش توسعه روش‌های درمانی جدید و موثر برای مبتلایان به میزوفونیا باشد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: