کد خبر: ۱۴۰۵۹۷
تاریخ انتشار: ۰۳:۴۵ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 02
در این مطلب طرز تهیه نوعی سس قارچ را به شما آموزش داده ایم که برای غذاهای گوشتی بسیار مناسب است.
به گزارش شفا آنلاین:در این مطلب طرز تهیه نوعی سس قارچ را به شما آموزش داده ایم که برای غذاهای گوشتی بسیار مناسب است.

 
مواد لازم:

  • آبلیمو به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • كره به میزان لازم
  • ماست (چكیده و خامه ای) 2قاشق غذاخوری
  • شیر به میزان لازم
  • خامه (غلیظ و خیلی سفت) 300گرم
  • قارچ 300گرم
  • پیاز  2عدد
  • پودر سیر 2قاشق مرباخوری
 

 
 
طرز تهیه :
 
1-ابتدا پیاز را رنده كرده و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب آن تبخیر شود.سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب سرخ كنید تا طلایی شود.
 
2-قارچ را درشت خرد كرده و داخل مقداری آبلیمو و نمك و آب بخوابانید تا رنگ آن سفید شود(15دقیقه تا نیم ساعت)سپس آن را شسته و به پیاز اضافه كنید و خوب تفت دهید تا قارچ آب بیندازد.
 
3-ماست و نصف خامه را با هم مخلوط كرده و داخل مخلوط كن بریزید و كمی یكنواخت كنید .برای آنكه مخلوط شما كمی شل شود به آن به میزان دلخواه شیر بیفزایید.مخلوط قارچ و پیاز را به مخلوط كن اضافه كرده و خوب هم بزنید.در انتها نمك،فلفل،پودر سیر و سایر ادویه دلخواه را به سس اضافه كرده و باز مخلوط كنید.
 
4-قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و سس قارچ را داخل آن بریزید و پس از اینکه گرم شد باقی مانده خامه را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
 
نكات:
 
1-این سس را با هرنوع غذایی با گوشت سفید و قرمز و همچنین غذای گیاهی یا مخلوط گوشت و سبزیجات میتوان سرو كرد.
 
2-نكته بسیار بسیار مهم در طبخ این سس حرارت است. دقت کنید که در زمان اضافه کردن خامه سس نجوشد و فقط باید داغ باشد ، جوشیدن سس موجب بریده شدن خامه خواهد شد و سس شما را خراب میكند.
 
3-اضافه كردن پودر سیر اختیاری است میتوانید به جای آن از سیر یا موسیر یا پودر موسیر استفاده كنید یا آن را حذف كنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: