کد خبر: ۱۴۰۳۴۱
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۰ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - 2017January 31
پختن سبزی‌ها به طور مناسب خواص تغذیه‌ای آن‌ها را حفظ خواهد کرد. از طرف دیگر، پختن بیش‌ازاندازه باعث می‌شود که ویتامین‌ها و مواد مغذی باارزش از دست بروند.
شفا آنلاین:  هنگامی‌که سبزی‌ها را می‌جوشانید، مواد مغذی محلول از آن‌ها به درون آب نشت می‌کند و از دست می‌رود.

به گزارش شفا آنلاین:تنها زمانی که سبزی‌ها را باید در آب جوشاند هنگامی است که می‌خواهید سوپ درست کنید و در این مورد هم باید برای مدت کوتاهی این کار را انجام دهید.

این توصیه‌ها را در این مورد رعایت کنید.
با استفاده از یک برس نرم و آب سبزی‌ها و میوه‌های با پوست ضخیم را تمیز کنید. برعکس، خیساندن آن‌ها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذی‌شان در آب حل شود و از دست برود.
از بخار به جای آب برای پختن آن‌ها استفاده کنید.
سبزی‌ها را با اجاق مایکروویو بپزید چراکه مدت کوتاه‌تر پختن ممکن است باعث حفظ مواد مغذی شود.سپید
منبع: HealthDay
برچسب ها: سبزی ، ویتامین ، مواد مغذی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: