پختن سبزیها به طور مناسب خواص تغذیهای آنها را حفظ خواهد کرد. از طرف دیگر، پختن بیشازاندازه باعث میشود که ویتامینها و مواد مغذی باارزش از دست بروند.
شفا آنلاین:
هنگامیکه سبزیها را میجوشانید، مواد مغذی محلول از آنها به
درون آب نشت میکند و از دست میرود.
به گزارش
شفا آنلاین:تنها زمانی که سبزیها را باید در آب
جوشاند هنگامی است که میخواهید سوپ درست کنید و در این مورد هم باید برای
مدت کوتاهی این کار را انجام دهید.
این توصیهها را در این مورد رعایت کنید.
با استفاده از یک برس نرم و آب سبزیها و میوههای با پوست ضخیم را تمیز
کنید. برعکس، خیساندن آنها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذیشان در آب
حل شود و از دست برود.
از بخار به جای آب برای پختن آنها استفاده کنید.
سبزیها را با اجاق مایکروویو بپزید چراکه مدت کوتاهتر پختن ممکن است باعث حفظ مواد مغذی شود.سپید
منبع: HealthDay