شفا آنلاین>تغذیه>متخصص تغذیه، راهکارهای غذایی جهت تقویت اعصاب را تشریح کرد و گفت: استفاده از مکمل امگا ۳ و روغن دانه کتان در این زمینه بسیار مؤثر است.
به گزارش شفا آنلاین،سیدعلی کشاورز در ارتباط با راهکارهای تغذیهای تقویت اعصاب اظهار داشت: مصرف مکملهای حاوی امگا 3 در این زمینه میتواند بسیار مؤثر واقع شود، چرا که اکثر ما ایرانیها مصرف ماهی را به میزان کم داشته و حتی همان مقدار هم ممکن است حاوی اندکی امگا 3 باشد.
وی افزود: روغن دانه کتان نیز حاوی امگا 3 بوده و برای تقویت اعصاب، مصرف آن توصیه میشود، البته باید توجه داشت که تنها یک کپسول امگا 3 برای مصرف روزانه کافی نیست و میتوان در هر وعده 3 کپسول امگا3 را استفاده کرد، البته به شرطی که فرد مشکل فشار خون نداشته باشد.
متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف روزانه 4 گرم امگا3 هیچ مشکلی برای افراد ایجاد نمیکند، گفت: با این حساب، روزانه میتوان 14 کپسول امگا3 استفاده کرد. همچنین بیمارانی که داروهایی مثل والفارین و مشابه والفارین استفاده میکنند باید مراقب این موضوع بوده و بدون مشورت پزشک، از کپسول امگا3 استفاده نکنند.
کشاورز عنوان کرد: امگا3 هیچ عارضهای ندارد و یکی از بهترین آرامشبخشها برای افراد به شمار میرود، پس از آن نیز ویتامینهایی همچون ویتامینهای گروههای B، ویتامین C و E همچنین روی و زینک جهت تقویت اعصاب مصرف آن توصیه میشود.
وی اضافه کرد: مصرف لبنیات به ویژه شیر به میزان
لازم در شبانهروز علاوه بر اینکه به تنظیم خواب کمک میکند، سبب تقویت
اعصاب میشود. سبزیهای سبز تیره و پررنگ نیز به خاطر دارا بودن منیزیم در
این زمینه مؤثر است.