کد خبر: ۱۳۹۶۷۵
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۹ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - 2017January 26
صبحانه مهم ترین وعده غذایی در روز محسوب می شود، قرار نیست همیشه نان و پنیر و کره و لبنیات برای صبحانه اماده کنیم. گاهی می توان با درست کردن خوشمزه ای، حسابی از خودمان اول صبح پذیرایی کنیم.
به گزارش شفا آنلاین:صبحانه مهم ترین وعده غذایی در روز محسوب می شود، قرار نیست همیشه نان و پنیر و کره و لبنیات برای صبحانه اماده کنیم. گاهی می توان با درست کردن خوشمزه ای، حسابی از خودمان اول صبح پذیرایی کنیم.
 
مواد لازم:

قارچ (پورتبلو،‌ ساقه جدا شده، یا قارچ معمولی درشت)  8 عدد
نمک طبق ذائقه
روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری
فلفل طبق ذائقه
تخم مرغ  8 عدد
پنیر رومانو (تازه رنده شده) نصف فنجان
گوشت (قلوه گاه گوشفندی) 8 برش گرد (400گرم)
 


طرز تهیه:

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی نچسب بپوشانید. کلاه قارچ های پورتوبلو را با ملایمت با یک حوله ی کاغذی نم دار پاک کنید سپس به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد داخل سینی فر بچینید. روی آنها با قلم مو کمی روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بپاشید.
 


2. سینی را داخل فر قرار دهید و 10 دقیقه قارچ ها را بریانی کنید. قارچ ها را برگردانید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بریانی کنید تا نرم و قهوه ای شوند. از فر بیرون بیاورید و دوباره برگردانید به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد. نیمی از پنیر رومانو را روی آنها بپاشید و کنار بگذارید.

3. حالا وقت پختن تخم مرغ هاست. آنها را طبق سلیقه ی خود نیمرو کنید اما پیشنهاد می کنم جوری درستشان کنید که زرده کمی شل باشد.

4. در همین زمان یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله ی متوسط داغ کنید. گوشت را داخل کره سرخ کرده و در انتها به آن کمی نمک،فلفل،پودر سیر و موسیر اضافه کنید .بیکن را اضافه کنید.
 

 

5. برای سرو کردن کلاه های قارچ را داخل 4 بشقاب بچینید. روی هر کدام یک تکه گوشت، یک تخم مرغ آماده شده و کمی پنیر رومانو قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.سوران
برچسب ها: صبحانه ، قارچ ، گوشت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: