سینه مرغ با سس پرتقال و عسل روشی فوق العاده سریع، آسان و خوشمزه برای طبخ مرغ است. این غذای خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و می تواند شام یا نهاری سبک و سریع برای ایام هفته باشد.
شفا آنلاین:سینه مرغ با سس پرتقال و عسل روشی فوق العاده سریع، آسان و خوشمزه برای طبخ
مرغ است.
به گزارش
شفا آنلاین:این غذای خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و
می تواند شام یا نهاری سبک و سریع برای ایام هفته باشد.
مواد لازم:- عسل 1/4 فنجان
- آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری
- رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
- سیر ریز خرد شده 1 حبه
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد
- کره 1 قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1-عسل،
آب پرتقال، رنده پوست پرتقال، سیر خرد شده، نمک و فلفل قرمز را در کاسه ای
با هم مخلوط کنید. سینه های مرغ را نصف کنید. سپس تکه های مرغ را با نمک و
فلفل مزه دار کنید.
2-ماهیتابه
نچسبی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید. وقتی کره
آب شد سینه های مرغ را با کره حدود 5 دقیقه سرخ کنید. سپس تکه های مرغ را
برگردانید و طرف دیگر را نیز حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید.
3-سس
عسل و پرتقال را روی مرغ ها بریزید و آن ها را حدود 3 دقیقه با سس بپزید
تا سس کمی غلیظ شود. سپس تکه های مرغ را داخل ظرف سرو قرار دهید، سس را روی
آن ها بریزید و نوش جان کنید.