به گزارش شفاآنلاین، غلامرضا قاسمپور در اولین همایش نان سالم با اعلام اینکه هر دو سال یکبار استاندارد نان و نانوایی ها به درخواست سه وزارتخانه بهداشت، صنعت و جهاد کشاورزی تجدید نظر می شود، گفت: ۲۰۰ نوع استاندارد برای نان و تجهیزات نانوایی های کشور داریم.
وی با تاکید بر اینکه هر ۴ نوع نان سنتی از استاندارد لازم برخوردارند، تصریح کرد: آرد هر کدام از نان های سنگک، لواش، بربری و تافتون، دارای ویژگی های خاص خودش است.
قاسمپور با اعلام این مطلب که استاندارد فضا و تجهیزات نانوایی ها برای پخت نان سنتی تعریف شده است، افزود: در دولت یازدهم، دو بار شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به ریاست رئیس جمهوری تشکیل شده که بیشترین مباحث این جلسات بر سر گندم، آرد و نان بوده است.
مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اقدامات خوبی که تاکنون برای تهیه نان سالم و بهداشتی انجام شده است، گفت: اسفند سال گذشته بود که تصویب شد برای تهیه استاندارد نان، همه دستگاه های درگیر با معاونت بهداشتی وزارت بهداشت همکاری کنند.
وی ادامه داد: قرار است کمک کنیم تا بازرسان بهداشت محیط به عنوان متولی کیفیت نان معرفی شوند.
قاسمپور همچنین به کاهش مصرف نمک در نان های سنتی اشاره کرد و افزود: برای ۴ نان سنتی، استاندارد نمک مصرفی را اصلاح کردیم و در مورد استفاده از سبوس نیز تجدید نظر خواهیم کرد.