کد خبر: ۱۳۸۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۷ دی ۱۳۹۵ - 2017January 16
آب ترب، گرفتگی کبد و سنگ صفرا را از میان می‌برد، آلرژی‌ها و خارش‌ها، کهیر، یرقان و سرفه‌های خشک، ادرار را زیاد و سنگ مثانه را دفع می‌کند.

شفا آنلاین>تغذیه>یک کارشناس طب‌سنتی در ملایر گفت: ترب‌سیاه، دارای ویتامین B3، ویتامین C و ویتامین A است و از نظر طب قدیم گرم بوده و دارای خواص اکسپکورانت و ضدکم‌خونی و محرک کبد و کیسه صفرا و تقویت‌کننده دستگاه تنفسی، هضم‌کننده و آرام‌بخش است.

به گزارش شفا آنلاین،علی محمدی با بیان اینکه ترب‌سیاه، موادمعدنی بدن را مرتفع می‌سازد و در رفع بیماری‌های دهان و پیوره مؤثر است، افزود: آب ترب، گرفتگی کبد و سنگ صفرا را از میان می‌برد، آلرژی‌ها و خارش‌ها، کهیر، یرقان و سرفه‌های خشک، ادرار را زیاد و سنگ مثانه را دفع می‌کند.

وی با اشاره به اینکه این نوع ترب، برای مخاط‌های بینی، سلول‌های معده، کبد، روده‌ها و ریه‌ها برای معالجه روماتیسم و در درمان نقرس و یرقان مؤثر است، اظهار کرد: آب برگ تازه ترب برای چشم مفید بوده و از پوسیدگی دندان‌ها، سرطان و لخته شدن خون جلوگیری می‌کند و بوی تند آن برای سینوس‌ها مفید است.

محمدی با بیان اینکه اسراف در خوردن ترب‌سیاه و زیاد از حد باعث دل‌پیچه می‌شود، ادامه داد: برای درست کردن شربت سینه از ترب‌سیاه، داخل آن را گود کنید و در دمای ملایم حرارت قرار دهید و مقداری عسل در داخل آن بریزید و سوراخ کوچکی در زیر آن ایجاد کنید، چکیده آن بهترین شربت سینه است.

این کارشناس طب‌سنتی در بخش دیگری از سخنانش گفت: خرفه از نظر طب قدیم ایران خیلی سرد و تر بوده، حرارت خون و کبد و معده را تسکین می‌دهد و قطع‌کننده خونریزی و چرک است.

محمدی افزود: برگ و ساقه خرفه، صفرا را دفع می‌کند و برای تسکین تب‌های گرم و صفراوی تسکین عطش و کنترل ادرار مفید است.

وی عنوان کرد: خرفه، برای بیماری دیابت و رفع سردردهای گرم نافع بوده و خونریزی هر عضوی از بدن را قطع می‌کند، همچنین برای خرد کردن سنگ مثانه و سوزش مجرای ادرار و مثانه روده‌ها و بواسیر مفید است.

محمدی با اشاره به اینکه تخم خرفه ضد کرم کدو بوده و دارای ویتامین C است، خاطرنشان کرد: اگر برگ آن با ساقه و سرکه مصرف شود برای درد کلیه بسیار مفید است.

این کارشناس طب‌سنتی ادامه داد: پماد ریشه خرفه برای زگیل و جوشانده تخم خرفه برای زخم‌های دهان اطفال و دیگر زخم‌ها مفید است و تصفیه‌کننده خون و مسهلی ملایم به شمار می‌رود.

محمدی با بیان اینکه در خرفه ماده شیمیایی امگا3 وجود دارد که سبب کاهش کلسترول و فشارخون شده و ضدسرطان است، تصریح کرد: شیره گیاه یا له شده خرفه برای سوختگی، زخم‌ها، بواسیر، بیماری‌های پوستی، آبسه، گزیدگی نیش حشرات و عقرب‌گزیدگی مفید است.

وی به خواص خرفه از نظر احادیث اشاره کرد و با اسناد به حدیثی از حضرت فاطمه(س) گفت: سبزی خوردنی شریف‌تر از خرفه نیست چرا که عقل را زیاد می‌کند.

برچسب ها: طب سنتی ، ترب سیاه ، سرطان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: