کد خبر: ۱۳۸۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۲۷ دی ۱۳۹۵ - 2017January 16
نیتریتها مواد شیمیایی هستند که در صنایع غذایی، زیاد مصرف می‌شوند و از آنها برای رنگ کردن غذاها به رنگ صورتی و خوش‌طعم کردن بسیاری از خوراکی‌ها استفاده می‌شود.

شفا آنلاین: عیب مهم نیتریت‌ها که در فرآورده‌های غذایی آماده استفاده می‌شود آن است که باعث گشادشدن زیاد رگ‌ها می‌شوند و عامل بروز سردردهای میگرنی است، همچنین باعث شلی پوست و عضلات شده و به سریع‌تر پیرشدن انسان نیز کمک می‌کنند.

به گزارش شفا آنلاین،محمد دریایی درباره نیتریت‌ها و مضرات مصرف آن همراه با مواد غذایی اظهار کرد: نیتریتها مواد شیمیایی هستند که در صنایع غذایی، زیاد مصرف می‌شوند و از آنها برای رنگ کردن غذاها به رنگ صورتی و خوش‌طعم کردن بسیاری از خوراکی‌ها استفاده می‌شود.

وی افزود: در بسیاری از کشورها از نیتریتها برای رنگ‌آمیزی گوشت استفاده می‌شود یعنی برای آنکه گوشت‌های کنسرو شده حاوی نمک که دود‌زده نیز هستند، رنگ طبیعی خود را داشته باشند، به آنها نیتریت اضافه می‌کنند.

این محقق طب سنتی افزود: سوسیس تنوری، ماهی دودی، گوشت‌های نمک‌سود، کالباس و ... با استفاده از نیتریتها رنگ طبیعی پیدا می‌کنند.

دریایی تصریح کرد: تنها در کشور آمریکا در هر سال نزدیک به 6 میلیون کیلوگرم نیتریت در صنایع غذایی مصرف می‌شود؛ در روم قدیم نیز این ماده به آب نمکی که در آن گوشت‌ها را شور می‌کردند، اضافه می‌شد که رنگِ گوشت به‌شکل طبیعی باقی بماند و همین طور در کشورهای آسیایی هم از این ماده برای خوش‌رنگ کردن مواد غذایی، استفاده فراوانی می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: عیب مهم نیتریت‌ها آن است که باعث گشاد شدن زیاد رگ‌ها می‌شوند و به همین دلیل، برای کسانی که «میگرن» یعنی سردرد یک‌طرفه دارند، بسیار مضر بوده و عامل بروز سردرد به شمار می‌روند.

این محقق طب سنتی یادآور شد: البته نیتریت‌ها علاوه بر ایجاد سردرد، باعث شلی پوست و عضلات شده و به سریع‌تر پیر شدن انسان نیز کمک می‌کنند.

برچسب ها: شیمیایی ، نیتریت ، گوشت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: