شفا آنلاین>تغذیه>مزاج زرده تخممرغ مایل به گرمی معتدل است و خون بسیار سالم و خوبی تولید میکند؛ تخممرغ اثر چندانی در افزایش کلسترول بهویژه کلسترول بد ندارد و از بیماریهای قلبی در افراد سالم پیشگیری میکند؛ سفیده تخممرغ برای افراد سردمزاج و معدههای ضعیف مضر است.
به گزارش شفا آنلاین،در کلیات طب سنتی ایران آمده است که مزاج زرده تخممرغ مایل به گرمی معتدل است, خون بسیار سالم و خوبی تولید میکند و برای ریه و تنفس مفید است.
تخممرغ بزرگ از بهترین نوع تخممرغها است و بهتر است در همان روز تخمگذاری مصرف شود؛ اگر امکان نگهداری تخممرغ در جای خنک وجود نداشت، میتوان آن را داخل نمک نگه داشت تا ماندگاری آن بیشتر شود.
زرده تخممرغ عسلی، خونساز, مغذی و مقوی قلب
در مقالات جدید آمده است که در متون طبی کهن ایران نیز زرده تخممرغِ نیمبرشت، خونساز, مغذی و مقوی قلب شمرده میشود؛ با وجود توصیههای قبلی و پرهیزهای مکرر درباره مصرف زرده تخممرغ، مطالعات جدید نشان داده که تخممرغ اثر چندانی در افزایش کلسترول بهویژه کلسترول بد ندارد و حتی اثر مثبت در پیشگیری از بیماریهای قلبی در افراد سالم دارد و مصرف آن در بیماریهای ایسکمیک قلب نیز منع نمیشود و فقط محدود میشود.
آخرین توصیههای تغذیه مصرف روزانه یک عدد تخممرغ در افراد سالم و 3 عدد تخممرغ در هفته را برای بیماران مستعد مشکلات قلبی مجاز دانسته است.
مصرف همزمان شیر با مواد ترش، شور، گوشت، تخممرغ، ماهی، ترب، پیاز و همچنین همراه میوههای تازه و سبزیجات بسیار مضر است.
مضر بودن سفیده تخممرغ برای افراد سردمزاج و معدههای ضعیف
سفیده تخممرغ، لزج و دیرهضم است و برای افراد سردمزاج و معدههای ضعیف مضر است زیرا از آن بلغمی غلیظ و لزج تولید میشود، همچنین مصرف زیاد و طولانیمدت تخممرغ باعث ایجاد لکهای پوستی در صورت و بادهای سرد در طحال و معده میشود.