به گزارش شفا آنلاین: به نقل از WebMD، محقق ارشد مطالعه، دکتر
گد رنت، گفت: «اثر حفاظتی تنها به کافئین مربوط نیست، بلکه احتمالاً به
بسیاری از محتویات آنتیاکسیدان قهوه مربوط است که در طی پردازه برشته کردن
آزاد میشوند.»
به گفته رنت، این یافتهها ثابت نمیکنند که قهوه شانس سرطان کولون را
پایین میآورند، بلکه صرفاً میگویند قهوه با کاهش خطر سرطان مرتبط است.
اما با این حال او اضافه کرد که این یک ارتباط قوی میباشد.»
وی گفت: «سالها بود که به طور قطع نمیدانستیم قهوه خطرناک است یا نه.
امروز شواهدی داریم که میگویند قهوه نه تنها مضر نیست، بلکه فایده هم
دارد.»
محققان دریافتند که نوشیدن یک یا دو فنجان قهوه در روز با ۲۶ درصد کاهش خطر
ابتلا به سرطان کولون همراه است. یافتهها نشان داد در کسانی که بیش از
۲.۵ فنجان در روز مینوشیدند، ریسک ابتلا به سرطان تا ۵۰ درصد کاهش یافت.