سوپ گل کلم خامه ای سوپی لذیذ و خوشمزه است و در روزهای سرد سال بسیار می چسبد. این سوپ در زمان کوتاهی آماده می شود و انتخابی مناسب برای پیش غذا یا شامی سبک، مقوی و دلچسب در فصل زمستان است.
شفا آنلاین: سوپ گل کلم خامه ای سوپی لذیذ و خوشمزه است و در روزهای سرد سال بسیار می
چسبد.
به گزارش
شفا آنلاین: این سوپ در زمان کوتاهی آماده می شود و انتخابی مناسب برای پیش غذا
یا شامی سبک، مقوی و دلچسب در فصل زمستان است.
مواد لازم:- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
- برگ بو 1 عدد
- زیره 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- تخم گشنیز پودر شده 1/2 قاشق چایخوری
- پودر هل 1/8 قاشق چایخوری
- سیر ریز خرد شده 3 حبه
- آب مرغ یا سبزیجات 4 لیوان
- گل کلم خرد شده 1 بوته بزرگ
- خامه پرچرب 1 فنجان
- سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
- شوید تازه برای تزیین (اختیاری)
طرز تهیه:
1-در
قابلمه بزرگی مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز خرد
شده، برگ بو، زیره، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، هل و تخم گشنیز را اضافه
کنید و خوب تفت دهید. حدود 10 دقیقه پیاز و ادویه ها را تفت دهید تا پیاز
نرم شود و عطر ادویه ها بلند شود. سپس سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و چند
دقیقه دیگر تفت دهید.
2-گل
کلم های خرد شده و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد
کنید تا سوپ به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت
15 دقیقه بپزد و گل کلم ها نرم شوند.
3-قابلمه
را از روی حرارت بردارید و با احتیاط مواد سوپ را داخل مخلوط کن بریزید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. مایه سوپ را مجددا
داخل قابلمه بریزید و خامه و سرکه سیب را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت
ملایم قرار دهید، مراقب باشید که حرارت آنقدر کم باشد که سوپ به جوش
نیاید.
4-بعد از چند دقیقه
قابلمه را از روی حرارت بردارید. سوپ را داخل سوپخوری بریزید و روی آن را
با شوید خرد شده تزیین کنید. سپس این سوپ گل کلم خوشمزه و خامه ای را بصورت
گرم نوش جان کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. ایران کوک