کد خبر: ۱۳۷۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۳:۱۵ - ۲۲ دی ۱۳۹۵ - 2017January 11
سوپ گل کلم خامه ای سوپی لذیذ و خوشمزه است و در روزهای سرد سال بسیار می چسبد. این سوپ در زمان کوتاهی آماده می شود و انتخابی مناسب برای پیش غذا یا شامی سبک، مقوی و دلچسب در فصل زمستان است.
شفا آنلاین: سوپ گل کلم خامه ای سوپی لذیذ و خوشمزه است و در روزهای سرد سال بسیار می چسبد.

به گزارش شفا آنلاین: این سوپ در زمان کوتاهی آماده می شود و انتخابی مناسب برای پیش غذا یا شامی سبک، مقوی و دلچسب در فصل زمستان است.
 
مواد لازم:

  •     روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  •     پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
  •     برگ بو 1 عدد
  •     زیره 1 قاشق چایخوری
  •     نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  •     زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  •     تخم گشنیز پودر شده 1/2 قاشق چایخوری
  •     پودر هل 1/8 قاشق چایخوری
  •     سیر ریز خرد شده 3 حبه
  •     آب مرغ یا سبزیجات 4 لیوان
  •     گل کلم خرد شده 1 بوته بزرگ
  •     خامه پرچرب 1 فنجان
  •     سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
  •     شوید تازه برای تزیین (اختیاری)
 
 
 
طرز تهیه:
 
1-در قابلمه بزرگی مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز خرد شده، برگ بو، زیره، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، هل و تخم گشنیز را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حدود 10 دقیقه پیاز و ادویه ها را تفت دهید تا پیاز نرم شود و عطر ادویه ها بلند شود. سپس سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

2-گل کلم های خرد شده و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 15 دقیقه بپزد و گل کلم ها نرم شوند.

3-قابلمه را از روی حرارت بردارید و با احتیاط مواد سوپ را داخل مخلوط کن بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. مایه سوپ را مجددا داخل قابلمه بریزید و خامه و سرکه سیب را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، مراقب باشید که حرارت آنقدر کم باشد که سوپ به جوش نیاید.

4-بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید. سوپ را داخل سوپخوری بریزید و روی آن را با شوید خرد شده تزیین کنید. سپس این سوپ گل کلم خوشمزه و خامه ای را بصورت گرم نوش جان کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. ایران کوک
برچسب ها: سوپ ، گل کلم خامه ای ، سرما
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: