کد خبر: ۱۳۷۷۳۸
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۵ - 2017January 10
سرطان روده بزرگ چهارمین دلیل مرگ و میر ناشی از سرطان در سراسر جهان است به طوری که در سال 2012 این بیماری منجر به مرگ 700 هزار نفر شد.
شفاآنلاین>سلامت>همیشه از مضر بودن افزودنی های خوراکی موجود در بسیاری از غذاهای مصرفی شنیده ایم اما به تازگی دلیل اصلی این هشدار مشخص شده است: افزودنی های خوراکی که اغلب در غذاهای فراوری شده وجود دارند و به ماندگاری بهتر بافت غذا و افزایش طول ماندگاری آن کمک می کنند حالا می توانند به عنوان یکی از عوامل سرطان روده بزرگ سلامتی را تهدید کنند.

به گزارش شفاآنلاین، این افزودنی ها یا امولسیفایرهای موجود در غذا می توانند با تغییر باکتری های روده التهاب را بالا برده و شرایط را برای رشد سلول های مبتلا به سرطان کلون یا روده بزرگ فراهم کنند. خوب است بدانیم که سرطان روده بزرگ چهارمین دلیل مرگ و میر ناشی از سرطان در سراسر جهان است به طوری که در سال 2012 این بیماری منجر به مرگ 700 هزار نفر شد.

این مطالعه که از سوی محققان دانشگاه ایالتی جورجیا انجام شده است آگاهی جامعه علمی را در مورد نقش مهمی که ریزاندام های روده در سلامت سیستم ایمنی و همچنین سرطان روده بزرگ ایفا می کند نشان می‌دهد. منظور از این ریزاندام های روده ای جمعیت کثیر و متنوع میکروارگانیسم هایی است که در امعاواحشا انسان زندگی می کنند.

برخی از رایج ترین امولسیفایرهای موجود در غذاهای فراوری شده عبارت هستند از پلی سوربات 80 و کربوکسی متیل سلولز. خوردن غذاهایی که شامل این افزودنی ها باشند می تواند شرایط ملتهبی را درون دل و روده در طول زمان ایجاد کنند. همین امر می تواند احتمال ابتلا به سرطان رکتوم و روده بزرگ و همچنین بیماری التهاب روده را افزایش دهد که کولیت زخمی و بیماری کلون دو شکل رایج مورد آخر هستند.

نتایج این مطالعه بر خطر خوردن غذاهای فراوری شده به مقدار زیاد به جای غذاهای طبیعی و ارگانیک تأکید می کند و نیز اهمیت سلامت روده و تعادل باکتری های موجود در روده که می تواند با مصرف مواد پروبیوتیک تقویت شد. درواقع مصرف غذاهای طبیعی سرشار از فیبر می تواند سلامت امعاواحشا، سلامت روده بزرگ و اجتناب از سرطان رکتوم را تضمین کند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: