کد خبر: ۱۳۷۴۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۱۸ دی ۱۳۹۵ - 2017January 07
پوست معمولا حاوی سلول های چربی موسوم به 'آدیپوسایت ها' است، اما این سلول ها به محض التیام زخم و تبدیل به اسکار، از بین می روند.

شفا آنلاین:محققان آمریکایی موفق شدند با تبدیل رایج ترین نوع سلول های یافت شده در زخم به سلول های چربی، زخم ها را بدون برجای ماندن اثری از آنها درمان کنند.
به گزارش شفا آنلاین، 'جرج کاستاریلز' از دانشکده پزشکی دانشگاه پنسیلوانیا گفت: ما می توانیم روند التیام زخم را دستکاری کنیم تا به جای ایجاد اسکار، به بازسازی پوست منجر شود.
پوست معمولا حاوی سلول های چربی موسوم به 'آدیپوسایت ها' است، اما این سلول ها به محض التیام زخم و تبدیل به اسکار، از بین می روند. رایج ترین سلول هایی که در زخم های در حال ترمیم یافت می شوند، میوفیبروبلاست ها هستند که تصور می رفت صرفا موجب تشکیل اسکار می شوند.
بافت اسکار همچنین فاقد فولیکول مو است و همین امر موجب ظاهر غیرعادی آن در قیاس با مناطق دیگر پوست می شود.
محققان با محور قرار دادن این خصیصه ها، سلول های میوفیبروبلاست را به سلول های چربی که منجر به تولید زخم نمی شوند، تغییر دادند.
به گفته محققان، اسرار کار این است که ابتدا بازسازی فولیکول های مو صورت بگیرد و سپس چربی در واکنش به سیگنال های ناشی از این فولیکول ها، تولید می شود.
این مطالعه نشان داد که مو و چربی به طور جداگانه اما نه مستقل، تولید می شوند.
محققان در طی بررسی این پرسش که چه چیزی سیگنال را از مو به سلول های چربی ارسال می کند، عاملی به نام پروتیین BMP کشف کردند. این پروتیین به میوفیبروبلاست ها دستور می دهد که به چربی تبدیل شوند.
این یافته ها می تواند به ابداع درمان های جدیدی برای کمک به التیام زخم بدون تشکیل اسکار منجر شود.
برچسب ها: اسکار ، پوست ، سلول
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: