کد خبر: ۱۳۶۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۱۱ دی ۱۳۹۵ - 2016December 31
رحیم فیروزی درباره سوء‌تغذیه اظهار کرد: امروزه سوء تغذیه بین افراد حتی خانواده‌های متمول هم دیده می‌شود.
شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه سوء تغذیه بین افراد حتی خانواده‌های متمول هم دیده می‌شود، گفت: مواد غذایی مصرفی امروز ارزش غذایی بالایی را ندارد, اکثر غلاتی که امروزه استفاده می‌شود, بدون سبوس هستند و در صورت پخته شدن مواد زنده آنها از بین می‌رود.

به گزارش شفا آنلاین،رحیم فیروزی درباره سوء‌تغذیه اظهار کرد: امروزه سوء تغذیه بین افراد حتی خانواده‌های متمول هم دیده می‌شود.

به‌گفته وی بسیاری از خانواده‌های متمول غذای به‌ظاهر مناسب, ارگانیک و سنتی هم می‌خورند اما از ضعف, بی‌حالی و رشد ناکافی در کودکان و ... شاکی هستند؛ یکی از علل ضعف و کمبود مواد غذایی با وجود مصرف مناسب، کمبود ذخایر مواد معدنی و ویتامین و فراسودمند در مواد گیاهی و به‌تبع آن حیوانی است.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: روشهای نگهداری و پرورش انبوه حیوانات در محیط‌های بسته هم به این امر دامن می‌زند؛ گوشتی که از قصابی خریداری می‌شود, با توجه به نحوه پرورش مثلاً گوسفند و منطقه آن می‌تواند ارزش غذایی متفاوت داشته باشد.

فیروزی متذکر شد: میوه‌ای که امروزه مصرف می‌شود, ارزش غذایی همان میوه 50 سال پیش را ندارد، حتی طعم و بوی میوه‌ها نسبت به قبل اثبات‌کننده این موضوع است علاوه بر آن ما از غلات, حبوبات کم و بیش به‌صورت نان و برنج پخته شده استفاده می‌کنیم و اکثر آنها بدون سبوس هستند و مواد معدنی و ویتامین در آنها بسیار کم یافت می‌شود و در صورت پخته شدن, مواد زنده آنها از بین رفته و ارزش غذایی آن کاهش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: سویق دانه‌ها و غلات یا حبوبات خشک است که اندکی برشته هم می‌توان کرد و سپس پودر می‌شوند؛ از جو، گندم، عدس و حتی میوه‌هایی مثل سیب را می‌توان خشک و سپس پودر کرد.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران یادآور شد: سویقها به‌علت نداشتن آب در واحد وزن مواد زیادتری دارند و مغذی‌تر هستند و به‌علت پودر شدن قابلیت جذب بالا می‌رود و چون دیواره  سلولهای گیاهی از هم گسسته می‌شوند, مواد راحت‌تر در دسترس بدن قرار می‌گیرد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: