کد خبر: ۱۳۵۹۵۱
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۹ - ۰۷ دی ۱۳۹۵ - 2016December 27
کلسیم که یکی از عوامل سختی آب است، در رشد استخوان و حفظ تعادل بدن دخالت داشته، ولی به همان اندازه، سولفات کلسیم به علت کمی قابلیت هضم، ناراحتی‌هایی در دستگاه هاضمه به وجود می‌آورد.
شفا آنلاین:سختی آب کیفیتی است که براثر وجود بیش‌ازاندازه نمک‌های محلول کلسیم و منیزیم و تااندازه‌ای آهن، منگنز، آلومینیوم و روی در آن پدید می‌آید. مقدار سختی آب، علاوه بر اینکه در آب‌های صنعتی اهمیت وافر دارد، ازنظر بهداشت عمومی نیز اهمیت خاصی دارد.

  به گزارش شفا آنلاین:     کلسیم که یکی از عوامل سختی آب است، در رشد استخوان و حفظ تعادل بدن دخالت داشته، ولی به همان اندازه، سولفات کلسیم به علت کمی قابلیت هضم، ناراحتی‌هایی در دستگاه هاضمه به وجود می‌آورد.

       دانشمندان معتقدند، بهتر است کلسیم و منیزیم لازم بدن از طریق غذا تامین شود و حتی‌الامکان از آب‌های سبک برای شرب استفاده شود.

       باید توجه داشت که بدن نسبت به سنگینی موجود در آب مورد مصرف خود حساسیت دارد، چنانچه این نوشیدنی تغییر یابد، ممکن است در دستگاه گوارش ایجاد اخلال ایجاد کند که این موضوع را به‌اصطلاح آب به آب شدن می‌گویند.سپید
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: