شفاآنلاین>اجتماعی>یک مشاور و روانشناس تربیتی با بیان اینکه برخی آسیبهای اجتماعی منحصر به سنین و گروههای سنی خاصی است گفت: بسیاری از آسیبهایی که در گروه سنی دبیرستان بروز پیدا میکرد، امروزه به دبستانها راه پیدا کرده است.
به گزارش شفاآنلاین ،معصومه بهرامی به بررسی ضرورت اجرای برنامههای پیشگیرانه از آسیبهای اجتماعی دانش آموزان پرداخت و گفت: امروز با استفاده از فضای باز اینترنت، ماهواره و برخی از شبکههای مجازی، شاهد هستیم که بسیاری از مشکلات اخلاقی در جامعه عادی شده است.
وی افزود: برخی آسیبهای اجتماعی مربوط به سنین و گروه های سنی خاصی میشود؛ علاوه بر این بسیاری از آسیبهایی که در گروه سنی دبیرستان بروز پیدا میکرد، امروزه به دبستانها راه پیدا کرده است.
بهرامی همچنین با بیان اینکه متاسفانه بلوغ های زودرس جنسی و عدم اطلاعات و راهنمایی خانواده و مربیان مدارس، نتایج منفی شدیدی را در مقطع ابتدایی برجای گذاشته است گفت: ریشه هر رفتاری در جامعه از خانواده نشأت می گیرد، اگر خانواده آگاه باشد، بسیاری از مشکلات امروزی رفع شده و بروز نمی کند.
این مشاور تربیتی در خصوص ارتباط مطلوب خانواده با مدرسه توضیح داد: هماهنگ شدن خانواده و مدرسه در رشد و تربیت فرزندان بسیار مهم و موثر است. متاسفانه امروزه به دلیل عدم آگاهی و جهل بسیاری از خانواده ها، در مقاطع پیش دبستانی نیز شاهد رشد آسیب های اجتماعی و انحرافی هستیم.
وی تاکید کرد: امروزه با استفاده از فضای باز اینترنت، ماهواره و برخی از شبکه های مجازی، شاهد هستیم که بسیاری از مشکلات اخلاقی در جامعه عادی شده است.
بهرامی با اشاره به رشد آسیبهای اخلاقی در مدارس اظهار کرد: عدم اطلاعات صحیح در خانواده آسیبهای اخلاقی را در فرزندان و در سنین کودکی افزایش داده است.
این مشاور تربیتی که در یک برنامه رادیویی صحبت میکرد همچنین در ادامه با اشاره به نقش خانوادهها در مدارس، اضافه کرد: بسیاری از خانوادههای دانش آموزان از شرکت در جلساتی که مشاوران مدرسه برگزار می کنند، سرباز زده و مورد اهمیت قرار نمیدهند.