کد خبر: ۱۳۵۲۱۴
تاریخ انتشار: ۰۵:۱۵ - ۰۱ دی ۱۳۹۵ - 2016December 21
این خوراک بسیار آسان و سریع آماده می شود. ابتدا باید میت بال ها را به روش دلخواه خود بپزید و سپس با استفاده از یک نان باگت و پنیر فراوان، آنها را پخته و سرو کنید.
شفا آنلاین: این خوراک بسیار آسان و سریع آماده می شود. ابتدا باید میت بال ها را به روش دلخواه خود بپزید و سپس با استفاده از یک نان باگت و پنیر فراوان، آنها را پخته و سرو کنید.
 
به گزارش شفا آنلاین:مواد لازم:
 
  •     ۱ عدد باگت بزرگ
  •     ۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)
  •     ۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده
  •     یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده
 


طرز تهیه:
 
1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
2-نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید.
 
3- نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس  مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.
 
4-مخلوط نان و سس را هم بزنید.
 
5-میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید.
 
6- سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید.
 
 7-این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
 
8- در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: