این خوراک بسیار آسان و سریع آماده می شود. ابتدا باید میت بال ها را به روش دلخواه خود بپزید و سپس با استفاده از یک نان باگت و پنیر فراوان، آنها را پخته و سرو کنید.
شفا آنلاین: این خوراک بسیار آسان و سریع آماده می شود. ابتدا باید میت
بال ها را به روش دلخواه خود بپزید و سپس با استفاده از یک نان باگت و پنیر
فراوان، آنها را پخته و سرو کنید.
- ۱ عدد باگت بزرگ
- ۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)
- ۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده
- ۲ پیمانه پنیر موزارلا
- ۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده
- یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده
1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید.
3-
نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آن ۱
پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی
آنها بپاشید.
4-مخلوط نان و سس را هم بزنید.
5-میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید.
6- سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید.
7-این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
8- در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.