به گزارش شفا آنلاین، دکتر اکبر رنجبرزاده با اشاره به برنامه تلویزیونی «ثریا» که به نقد طرح تحول سلامت اختصاص داشت، افزود: این برنامه نشان داد که تولید آن، پشتوانه تحقیقاتی غنی نداشته و گویی هدف تنها مغشوش کردن اذهان عمومی جامعه و سیاسیکاری است، در حالی که دستاندرکاران آن باید بدانند مغشوش کردن ذهن جامعه و آسیب به اعتماد عمومی، عوارض ناخوشانید و جبرانناپذیری به دنبال دارد و آنها باید مسئولت این رفتار خود را بپذیرند.
وی ادامه داد: ارائه اخبار و اطلاعات به مردم با مغلطه و سیاسی کاری و منحرف کردن ذهن آنها از واقعیت به شیوهها و شگردهای مختلف تفاوت دارد و عملی نابخشودنی است.
عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: برنامههایی که ادعای تحلیل و شفافسازی دارند، باید با دقت و انجام تحقیقات لازم به سمت تولید برنامه در موضوعات خاص روند؛ به عبارت بهتر، با اهداف سیاسی و جناحی، «نگرانی» را به جامعه تزریق نکنند لذا در صورت نداشتن اطلاعات کافی نسبت به موضوعی، باید تا روشن شدن آن توسط قوه قضاییه صبر کنند.
وی همچنین درباره ادعای فیشهای حقوقی غیرمتعارف پزشکان و مجموعه وزارت بهداشت، توضیح داد: دولت برای اینکه درمان رایگان را در کشور تسری دهد، سعی بر تقبل دستمزد پزشکان دارد اما اگر دستمزدشان کاهش پیدا کنند به یقین بیمارستانهای دولتی خالی از پزشک میشوند.
عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: با توجه به نظام پرداخت حاکم بر جامعه پزشکی از ۲۳ سال گذشته تاکنون، بخشی از درآمد هر جراحی به پزشک داده میشود لذا همانطور که وزیر بهداشت نیز توضیح داد، زمانی که یک پزشک به عنوان مثال ۸۰۰ آنژیوگرافی در ماه انجام داده و ۳۴۰ میلیون تومان دستمزد دریافت میکند، طبیعی است که ۶۷ میلیون تومان آن درآمد به او داده شود. بنابراین باید توجه داشت، چنین دستمزدی در حیطه حقوقهای نجومی قرار نمیگیرد لذا تولید کنندگان چنین برنامهای باید به این موضوع عالم باشند که زمانی از حقوقهای نجومی صحبت کنند و ادعای شفافسازی داشته باشند، که نسبت به ابعاد مختلف مسئله آگاهی داشته باشند و از تلاش برای مغشوش کردن ذهن مردم خودداری کنند زیرا «خشت اول چون نهد معمار کج؛ تا ثریا میرود دیوار کج».