برنج : 2 پیمانه
انار دانه شده : یک و نیم پیمانه
خلال پسته : یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده : یک پیمانه
پودر تخم گشنیز : یک قاشق مرباخوری
کشمش پلویی : نصف پیمانه
زعفران : به مقدار لازم
برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
مابقی
مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج
ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه
دهید برنج دم بکشد.
هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
می توانید انار پلو را با مرغ سرخ کرده میل کنید.